torsdag 1. mai 2008

En virkelig effektiv dag :-)


Dagen idag har vi virkelig fått unna hagearbeid :-)
Pleier alltid å plante blomster i krukker til Oda sin burdag, og på lørdag er hun 6 år. Så nå Frøya hadde sin hvil idag så dro meg og Oscar ut på blomsterhandel. Vi kom hjem med masse fine blomster og blomsterjord og satte igang. Idet vi plantet så ringer min venninde Hilde for å høre om vi hadde lyst på besøk. Hun elsker jo å luke så hun ville gladelig være med og hjelpe oss. Makan til grønne fingre altså, men du er jo en reser Hilde til å ordne og få det fint. Vi jobbet 3 voksne i 3 timer mens Frøya hadde sin hvil og Casper og Oscar lekte masse i hagen og koste seg der.

Etter all jobbingen ble det varme boller og brus for strevet. Min bror og Karina kom også på besøk så det var riktig så koselig.

Så nå er alle bed og krukker pyntet til bursdag og 17 mai. Åhhh herlig når slike ting er gjort. Nå står jeg jo bare på trappa og nyter synet av en "nytt" gårdsrom :-) Så tusen takk Hilde for god innsats idag. Synes det var utrolig kjekt og ha deg med på et ellers kjedelig arbeid :-)

Nå skal jeg rett og slett sette meg ned her og gjøre ferdig ligabidraget denne runden. Det blir full kjør fra imorgen og hele helgen med burdagsfeiring så det er det greit at denne oppgaven blir levert idag. Så nå er det scrapping for alle penga :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det er sannelig gøy med team work Annie!Alt går så mye lettere når man er flere om arbeidet!!
Bare kjekt å hjelpe til!!

Klem fra GARTNEREN!