onsdag 30. april 2008

Ligabidrag nummer 7



Da var oppgave 7 i scrappeligaen over.....selve ligaen er jo snart slutt og jammen meg godt er det. Kjenner at jeg er inne i en dårlig scrappeperiode akkurat nå. Er rett og slett litt lei av å scrappe. Kommer i slike perioder av og til, og det går vel fort over regner jeg med. Denne gangen skulle vi lage en lo med 5 favoritter, der det i tilegg skulle være med minst to bilder av favorittene.

Sleit skikkelig med denne oppgaven, og det var nummeret før jeg ikke leverte. Men jeg fikk nå til slutt mekket sammen noe :-)

laurdag 26. april 2008

Så kom regnet........


Ja så kom regnet til oss igjen. Vi kan jo ikke helt klage da, men når vi nå har hatt 2 uker med knallvær så blir vi jo litt bortskjemt og vil fortsatt ha det slik. Disse to ukene med finvær har jo bare vært helt fantastiske og vi har jo omtrent bodd ute fra morgen til kveld. Har vært masse på lekeplass med venninder og deres barn og det er jo bare sååååå deilig og sitte og nyte slike gode dager. Trampolinen i hagen er også satt opp for sesongen, og det var utrolig stas. Nå hopper til og med Oscar så det bare jomer etter :-) Merker jo at Oda blir større og større for nå bare går hun til de vennene hun vil besøke alene og får også venner hjem her i hagen. Rett og slett herlig følelse at nå slipper jeg iallefall oppsynet litt mer med hun som snart er 6 år.

Deilig å kunne ta ibruk hagen igjen og alle leker fra kasser og kroker kommer frem igjen. Rene julaften for Oscar som ikke husker alle lekene som lå i putekassen :-)

Planleggingen av brullupsturen går unna så det koster. Om 4 uker er vi faktisk i København og ER GIFT *dån* Var ute på shopping på torsdag og fant meg masse nye klær til å reise på tur i. Kjekt med nye sommerklær og ikke minst ha litt nytt når man skal ut og reise. Kjolen til brullupsdagen er også handlet så her går det virkelig unna. Hadde en ny shoppingrunde med min forlover igår, så da ble kjolen funnet og jeg ble jo 10 kilo lettere med en gang. I forbindelse med turen til København har vi nå også booket oss inn på en aftenseiling med båten Saga Queen som er et seilas som tar 3 timer og som det da er 4 retters middag på. Vi gleder meg noe sinnsykt til turen, og har nå rett og slett bestillt bra vær den helgen. :-) Masse tanker som spinner i hodet angående denne reisen, men ting begynner å falle på plass og jeg mangler nå bare noen småting så er jeg MEGAKLAR.

Ellers fyker dagene avsted. Forrige uke var det litt besøk her, og så var det temakveld i barnehagen om grensesetting. Jeg sitter jo i FAUstyre, så det var oss som arrangerte denne kvelden. En utrolig bra og lærerik kveld i Øygarden barnehage :-)
Igår var det fredag og da var det min tur til å ha vinkveld med barselgruppa. En koselig kveld ble det med taco og fahitas. Hadde til og med bakt ostekake til kaffen :-)

Idag har det kun vært rydding av 2.etg på tapeten. Når det har vært så masse bra dager der vi ikke har prioritert noen ting inne så fløt det på alle barnerom. Så idag har det vært den store rydde dagen. Kommer seg nå, men det er enda litt igjen.

asse som skjer i mai mnd for våres del.....nå til helgen så fyller Oda 6 år, og da er det selskap hele helgen med barneselskap på lørdag og familieselskap på søndag. Så fyker dagene fort mot 17 mai og PANG så drar vi til København og gifter oss helga etter 17 mai. Så ting skjer fremover og det blir travle dager. Men vi gleder oss veldig til både burdagsfeiring,17 mai og ikke minst årets høydepunkt at vi gifter oss :-)

Ha en god lørdagskveld alle sammen......nå skal vi har rester fra igår for det var nemlig masse mat igjen :-)

Frøya sitter og koser seg på terassen hos Elisabeth

tysdag 22. april 2008

Scrappeligaen's oppgave 6


Da var oppgave 6 i scrappeligaen på scrapping.no over. Oppgaven denne gangen var å lage en enkel lo der hovedfargene skulle være svart og rødt. I tilegg skulle det minst være en bling bling :-)

Kan jo ikke akkurat si at jeg gledet meg til denne utfordringen, for det er farger jeg aldri bruker sammen, så jeg sleit litt med denne oppgaven. Men når først bildene var skrevet ut, så bare ramlet bildene slik jeg ville ha dem så da fikk det bare stå til.

Tusen takk alle sammen for alle stemmmene jeg fikk på denne.

laurdag 19. april 2008

Dagstur til Ormen lange



Finværet fortsetter her på Sola, og idag tok meg og min venninde Lena turen til Ormen lange. Oda hadde også med sin venninde Ranveig. Vi pakket mat og drikke og tok med oss engangsgriller og dro avsted. For en fantastisk flott dag. Vi koste oss like mye vi voksne som ungene gjorde, og nøt dagen til fulle drag. Slike dager som dette er bare herlige. Vi fant oss en god lun plass i le av skogen og det ble jo så varmt at jakkene måtte rett og slett av en stund. Vi laget til skikkelig picknick på plenen med tepper og sitteunderlag.

Ungene koste seg i skogen og plukket blomster og slengte seg på slengdissa. Til slutt så fant de en skikkelig "sklie" av gamle blader som visst nok var fryktelig moro. Ikke fullt så moro for oss foreldre som skal vaske klærne etterpå men pytt pytt.

Alt i alt en strålende dag, så jeg blir gjerne med igjen Lena :-) Jeg har til og med fått soleksem på brystkassen, så sola tar jammen meg godt nå. Selv med solfaktor 30 i ansiktet så har jeg jammen meg fått god farger idag også. Fortsetter dette så blir vi jo brune til sommeren!

Legger ved et lite bildedryss fra dagen idag. Som vanlig blir det tatt masse bilder. Når man først er inne på bilder så har jeg klart å legge kameraet hjemme i flere dager nå så nå var det på tide å knipse litt igjen.

Oda på slengdissa.......denne var visst fryktelig moro å holde på med.

Ranveig synes også det var stas med slengdissa :-)

Det var masse smørblomster som ungene plukket masse av.

Oscar plukker smørblomster :-)

Visst man får gul hake når man holder en smørblomst under haken så liker man smør sier Oda.

Embla koser seg i skogen

Smørblomster i fleng.....et godt tegn på VÅR

3 gode venner har plukker masse blomster

Mmmmm det var jammen meg godt med grilla hamburgere

Etter maten fikk ungene grille marshmellows

Det er VÅR.......og Oda renner i en haug med gamle blader


Ellers så går lørdagen stille og rolig her i heimen. Med så mye frisk luft på kroppene våres så blir man jo helt "pudding" når kvelden kommer. Men det er herlig også å få være så mye ute etter en høst med masse regn. Etter turen ble Oda med Ranveig hjem på overnatting, så er her det bare 2 rakkerunger i heimen inatt :-)

Imorgen tror jeg rett og slett at jeg vil være i hagen og luke og ordne litt i bedene og kanskje kjøpe oss litt sommerblomster og pynte litt med. Syns jo enda det er litt tidlig, men jeg får se hva dagen bringer.

fredag 18. april 2008

Vi nyter gode dager.....

.....ute i et fantastisk vår-vær. Det er jo bare helt utrolig at vi nå har hatt en hel uke med knall sol og blå himmel hver eneste dag. Vi går ut tidlig på morgenen og går omtrent ikke inn før ungene skal legge seg. Utrolig deilig. Jeg er søren meg blitt brun disse dagene her :-)

Min venninde Elisabeth har vært hjemme hele denne uka, og vi har kost oss på lekeplassen i timesvis. Ungene blir søren meg ikke leie heller.De graver i sanden og sykler og leker. På det meste har vi vært 4 mødre med unger, så det er jo ganske så sosialt også. Elisabeth laget jo igår pølser til ungene og pastasalat til oss vokse, så vi begynner jo å bli ganske så bortskjemte med maten etter hvert.

Ellers så merker jeg jo at scrappelysten har omtrent ikke vært til stede de siste 14 dagene. Det er så lange lyse kvelder nå og hagearbeid som står for dør, at scrapping blir jo bare mer og mer lagt på hylla når det er så bra vær. Når vi nå er så mye ute så er jeg så trøtt på kvelden at jeg orker liksom ikke å ta fatt på noen bilder :-) Men jeg er jo med i scrappeligaen, så jeg får jo bare gi gass på de siste 4 oppgavene som gjenstår og så er det SOMMER :-)

Oda sykler og sykler, og er superstolt av at nå er støttehjula endelig tatt av. Så nå må jeg bare fikse setet på min sykkel også slik at jeg kan være med henne og sykle litt lenger distanser. Merker at hun blir tryggere og tryggere for hver dag som går.

Her er Oda i farten uten støttehjul :-)

Denne helgen har vi ingen planer.....ler jo godt enda over forrige helgs overraskelse. Vi skal få ryddet garasjen for dritt og boden ute. Nå er alle hagemøbler tatt ut, så nå kan finværet bare fortsette. Idag hadde vi årets første grilling i hagen. Imorgen skal jeg med noen venninder til Ormen lange og grille og kose oss. Rett og slett herlig å nyte dagene ute nå og få masse frisk luft. Ungene sovner jo som noen slagt hver eneste kveld :-)
Ønsker dere alle en riktig GOD HELG!

tysdag 15. april 2008

"Ikke nå"

Da var nok en runde med ligaen over og oppgave 5 gikk ut på at man skulle scrappe en skisse. I tilegg skulle man bruke et bilde, og det skulle være et misslykket bilde. Det skulle også være med journaling som fortalte litt om det misslykkede bildet. Jeg gikk til topps i min gruppe, og jeg er jo supertolt, for det var jo så mange flotte bidrag med. Så tusen takk alle sammen for stemmene jeg fikk på denne lo'en.

Ellers så lever jeg jo enda etter helgens "happening". Sitter enda og humrer og ler over ting som er blitt sagt og gjort.

Det er jo et fantastisk vær her idag, og værgudene lover like fint vær her i 10 dager fremover. Og det lover jo bra. Rett og slett herlig å være ute fra morgen til kveld. Idag har vi vært på lekeplassen med medbrakt mat sammen med Hilde og Elisabeth. Utrolig herlig å bare sitte og nyte dagen og skravle, mens ungene leker ute.
Nå må jeg hive meg over middagen her og få laget den, og så er det med Oda på turn. Ikveld skal jeg rett og slett nyte freden og se finalen på farmen som jeg ikke fikk med meg på lørdag :-) Kanskje det blir noe scrapping også i løpet av kvelden.

søndag 13. april 2008

Du verden for en overraskelse *dån*



Det har virkelig vært en overraskende helg for meg denne helgen. Lørdagen startet helt normalt med at jeg faktisk fikk sove frempå litt på morgenkvisten. Været var så som så, så dermed så begynte jeg å rydde ungene sine rom og var virkelig i vaskemodus, da det plutselig ringte på døren. Meg og Oscar lukket opp døren og der fikk jeg meg en virkelig bakoversveis :-) Der sto det 10 av mine venninder og sang for full hals.....melodi "OL floka"......nå er tiden inne.....Anne skal gifte seg med Jan...osv osv.....jeg kjente at jeg ble helt satt ut for dette var helt UVENTET. Etter hvert som jeg faktisk hørte hva de sang, så forsto jeg jo at nå skal vi dra avsted og jeg skulle være med. Ååååååååå grøss og gru hva har denne "galne" gjengen nå funnet på. Fikk klar beskjed at jeg skulle pakke en bag med toalettsaker og et skift. Resten ordnet de andre. Kjente at jeg begynte å skjelve i hele kroppen for dette kom jammen meg brått på :-)

Nå var visst tiden kommet til ÅRETS UTDRIKNINGSLAG :-) Som sagt for de av dere som ikke har fått dette med seg så gifter Jan og meg oss i København 23 mai 2008

Turen bar avsted og jeg hadde jo ikke peiling hvor dette skulle ende.......turen gikk oppover i fjellene så da tenkte jeg først Egersund, men der tok jeg feil. Så svingte vi opp mot Sirdalen og da tenkte jeg at nå skal vi til Sirdalen. Men ideen tok brått slutt når vi svingte opp mot Gilja. Vi skulle nemmlig til Frafjord. Min forlover Elisabeth hadde booket oss inn på en vertikaltdelt hytte der hun hadde leid begge hyttene. Dette var jo helt GENIALT. Kjente det bruste i hele kroppen på at dette var både skummelt og samtidig utrolig morsomt.

Vi kom frem til hytta, og da var det bare å lempe av litt bagasje før det bar rett i bilen videre.......turen endte til parkeringsplassen som fører opp til Månafossen. Denne turen har jeg alltid hatt lyst til å gå, for jeg har ikke vært der siden jeg gikk på barneskolen. Så da lempet alle på seg ryggsekker og jeg hadde jo ingenting :-) Steikje bananas for ett terreng ....her bar det rett opp i stinrøysa...kjente jo melkesyren angreip beina til slutt og vi måtte faktisk ha noen pauser. Men til slutt så kom alle opp og da var det jo lunsh for oss alle. Elisabeth hadde laget fantastisk gode rundstykker og kylling/pastasalat med alt tilbehør. Så vi skålet i både øl og vin og sang og trallet. Alle sang sangen som de hadde laget en gang til, og det ble mye lott og løye. En fatastisk utsikt til fossen, og været holdt seg faktisk tålig bra hele tiden. Utrolig fin tur til Månafossen.

Etter denne turen så var det tilbake til hytte der vi delte oss i to. Ved siden av hytten så var det jo et nyåpnet spa senter. Der skulle jeg og 4 andre :-) Jeg fikk massasjebenk med ekte jadesteiner. Benken varmes opp og det sendes infrarødt lys inn i kroppen, mens jadesteinene ruller og gir en herlig massasje fra topp til tå. Etter dette fikk jeg fotmassaje og jeg gikk jo bare rundt og gliste fra øre til øre. Utrolig deilig og avslappende.

Kvelden gikk slag i slag med taco og fahitas.......etter middagen ble det gavedryss på meg fra alle og enhver der jeg skulle gjette hvem som hadde gitt hva. Jeg bommet noen ganger og da måtte det jo drikkes :-) utpå kvelden var det SING STAR som bare tok helt av.....er jo rene poppstjernene den ene etter den andre.

Alt i alt en utrolig KJEKK kveld med mye god mat og drikke. Kjekt og se så masse venner på en gang. Når klokken ble 05.00 på morgenkvisten måtte vi bare gi tapt og komme oss i seng. Herlig å kunne sove til halv tolv UTEN unger rundt meg.

Elisabeth hadde laget en utrolig god lunsj.....etter kylling/pastasalat fikk alle hjemmelaget kanelboller med gul krem.....nammi nammi


Hilde, Elin, Marianne og Annette venter spent på maten :-)


Her er hele gjengen, bortsett fra Lena som tar bilde.
Fra venstre: Grethe, Hilde, Elin, Elisabeth, marianne, Annette, Anette, meg og min søster Karen

Lena :-)

Månafossen

Enda litt mer nærbilde av fossen

Utgangen av fossen

Grethe, Elin, Marianne, Annette og Karen ler godt her :-)

Singstar tar helt av på kvelden

Her ser dere to finalister...Elin og Hilde

Til frokost "dagen derpå".....her mangler det visst noen.....kan ikke helt skjønne det.

Ingen bilder dagen derpå.......

"Fyllebøttene" måtte trekke seg ut og få litt frisk luft :-)

Jeg må bare til slutt få takke alle for en heidundrandes flott helg. Dette kommer jeg til å leve lenge på, og jeg har kost meg en hel haug. Alt gikk som smurt og det var ingenting vi manglet. Helt super planlegging av hele turen og en EKSTRA stor klem til Elisabeth som har arrangert og stelt til hele turen. TUSEN takk Elisabeth.
Vil jo også takke alle ekstra godt for en MEGAKUL helg....takk til Grethe, Elisabeth,Hilde, Elin, Lena, Annette, Karen, Anette og Marianne for at nettopp dere gjorde denne turen ekstra kjekk.

onsdag 9. april 2008

lek i sanden



Her er mitt bidrag til scrappeligaen's oppgave 4. Oppgaven denne gangen var en scraplift fra Elis@beth. Har igrunnen lenge hatt lyst til å scraplifte denne lo'en, og når vi da alle skulle lage hver sin oppgave til ligaen så valgte jeg denne.

Og jeg må jo si at jeg er litt kry, for denne gangen gikk jeg jammen meg til topps på mitt lag :-) Så tusen takk alle sammen for alle stemmen jeg fikk på denne lo'en.

Så var det jo onsdag og halve uka er allerede gått. Tiden bare flyr avsted og snart er det sommer. Nå er enelig våren kommet her og vi nyter dagene ute nå fra morgen til kveld. Ungene vil jo ikke inn lengre. Rett og slett herlig å legge ungene om kvelden med røde roser i kinna:-)

Nå pakker jeg tursekken og drar ut på tur med ungene. Har alle 3 hjemme idag så da må vi ut og finne på noe.

Ønsker dere alle en riktig fin dag.

laurdag 5. april 2008

Ferdig med alle innbydelsene...

Jupp jupp....der var jeg ferdig med alle de 23 innbydelsene jeg skulle lage i forbindelse med vårt bryllup. Vi skal jo ha en vennefest når vi kommer hjem fra København, så da måtte det jo lages innbydelser.

Jeg ble skikkelig inspirert av Anita Hagen sine kunstverk, så jeg har tatt litt ideer fra henne. Håper at det er i orden Anita :-) Det var ikke så lett og ta bilder syns jeg så det ble så som så. Men det går jo ann og se hva det er alikevel.
Man kan trykt si at jeg er litt lei av hjerter etterhvert. Bordkortene skal også gå i samme hjertene, og at de er dobble med skygger gjør jo at jeg må lage maaaaange hjerter.

Slik ble innbydelsen til slutt :-)




Eller så er det en stille og rolig helg her hjemme. Det var full rulle forrige helg, så denne helgen vil jeg rett og slett bare slappe av. Det blir nok en god søsndagstur imorgen med familien. Anette kommer her ikveld, og det er jo alltid koselig. Det blir vel noe god mat og tv tenker jeg.....det er jo farmen også idag og det følger jeg jo med på :-)
Ønsker dere alle en RIKTIG GOD HELG!

tysdag 1. april 2008

Oss to sammen..... :-)


Her er mitt bidrag til scrappeligaen's oppgave 3. Oppgaven var denne gangen en skisse som vi skulle lage. Tusen takk alle sammen for alle stemmene jeg fikk på denne lo'en. Ble liksom aldri helt fornøyd med denne selv, men nå er det iallefall en side ekstra i Oda sin album.

Ellers er det allerede tirsdag, og denne helgen føk virkelig avsted. Jeg sliter igrunnen skikkelig etter at jeg trakk en visdomstann på onsdag. Verker noe vanvittig enda etter 6 dager. Så jeg føler ikke jeg gjør noe annet enn å springe til tannlegen. Igår fikk jeg bare lokal bedøvelse med pencilin rett der tanna har stått. Men etter enda en natt uten søvn så var det jammen meg nok. Ned til tannlgen igjen idag og sa at nå får det søren meg være nok smerter. Hun bytta bare gassbind i tannen og tok dobbel dose med smertestillende rett der tanna hadde stått. Så var det å få utskrevet sterkere smertetestillinde enn Paracet. Litt av et styr og det frister FINT lite å trekke noe mer tenner i min munn iallefall. Jeg har visst betennelse i beinet under tannkjøttet *dån* Jeg må jo bare alltid være så uheldig.


Fredag var jeg på scrappetreff i Stavanger og det var skikkelig moro. Fikk til og med laget 2 lo'er nesten ferdig så det er jammen meg ikke verst. Men man skulle virkelig tro at vi hadde drukket den kvelden for vi var jo alle mann så fnisete at halve kunne være nok. Men alt i alt hadde vi en morsom og sosial kveld og det er jo det viktigste. Jeg koste meg masse...og ble selfølgelig fristet av masse kjekt som andre hadde snopt seg.
Lørdag var meg og Jan i 35 års dag til min venninde Annette. Utrolig kjekk fest som vi kan le og se tilbake til i ettertid. Fant jo ut i løpet av festen at Elisabeth har jammen meg stemme til å gi ut plate :-) Så nå venter jeg bare på at hun skal få platekontrakt :-)))))

Ellers så går det unna her om dagene.......idag har jeg vært og kost meg på barseltreff etter at jeg pinte meg hos tannlegen. Alltid kjekke disse treffene. Idag er det jo også turn med Oda, og så skal jeg bare vadre meg ut på sofaen ikveld vil jeg tro. Må jo få laget ferdig innbydelsene også så jeg får se hva jeg finner på ikveld.


Imorgen er det TANNLEGEN igjen :-(