måndag 25. mai 2009

~ 17 mai ~



Da var jeg i gang med 17 mai bildene. Jeg skal lage en dobbel lo med 17 mai bilder for jeg vil ha med mer enn 1 bilde fra denne kjekke dagen. Men til nå har jeg bare laget en side, så jeg legger ut denne foreløpig. Som sagt så kommer det en dobbel side med 17 mai bilder.

Ikke lett å scrappe 17 mai bilder, derfor ble denne meget enkel.

Nå har Frøya også fått vannkopper. Ganske nøyaktig 14 dager etter at Oscar fikk vannkopper. Så nå må jeg igjen sitte inne noen dager til det verste har gitt seg. Bare hun blir frisk til helgen for da skal vi på hyttetur sammen med et vennepar av oss og det gleder jeg meg masse til. Iallefall når det er meldt en stor sol 5 dager på rad hele langhelgen :-)

Ønsker dere alle en riktig fin og solrik uke :-)

laurdag 23. mai 2009

~ Skissedilla #8 ~



Selv om vi idag har bryllupsdag så har jeg limt sammen ukens skisse hos Skissedilla

Hadde så mye lilla resteark igjen etter at jeg hadde laget noen kort her, så da fant jeg ut at jeg like gjerne kunne lage en lilla lo :-)

Ser at scanningen ikke er helt bra og at den ser skjev ut men den er altså ikke det her i virkeligheten. Men jeg orker ikke å scanne den en gang til :-)

Nå nyter vi dagen her hjemme før vi skal i festlig lag til kvelden. Rett og slett herlig uten unger hjemme, så nå skal jeg rett og slett legge meg ut i sola et par timer med en bok og bare nyte freden. Og ikke høre en eneste unge som roper på mamma. Herrrrrlig!

~ 1 års bryllupsdag idag ~



Idag er det allerede 1 år siden vi giftet oss på den Norske ambassaden i København. Utrolig hvor fort tiden flyr avsted, og idag bare mimrer vi over den fantastsike turen vi hadde sammen med våre forlovere. Snart tar vi oss en ny tur til København for det var så utrolig mye mer jeg ville se men som vi rett og slett ikke rakk over.

Det var en fantastisk helg med utrolig mye program. Båturer, Wallmann show, god mat og god drikke. Været var jo fantastisk den helgen med godt over 25 grader hver dag. Det kunne liksom ikke bli bedre. Og med godt selskap i våre forlovere Elisabeth og Atle så ble rett og slett denne langhelgen perfekt for oss. Det manglet liksom ingenting.

Ikveld må jo dagen feires. Så vi skal rett og slett til våre forlovere å spise god middag og masse god vin. Ikveld skal vi rett og slett nyte kvelden uten barn ett døgn og bare mimre fra den kjekke turen vi hadde :-)

Nå har min kjære vært og kjøpt mange flotte røde roser og dekket på godt frokostbord med egg og ferske reker. Så nå skal vi nyte en lang frokost med ungene før de leveres rundt der de skal være til imorgen :-)

God helg alle sammen!

torsdag 21. mai 2009

~ Rosa bursdagskort ~

Her er et rosa bursdagskort som jeg mer eller mindre har kopiert fra Ina sin blogg, bare at jeg har brukt andre farger og byttet ut noen av tingene med andre ting. Har jo et lass av prinsessekrone charms så nå var det greit å få brukt noen av dem.

Oda var i bursdag igår, men hun hadde mest lyst på kortet selv : -)

Jeg laget like greit opp 4 like jeg når jeg først hadde begynt på dette mønsterarket.

Ikveld tror jeg at jeg skal scrappe litt. Må nesten prøve meg på ukens skisse hos skissedilla for den så litt kjekk ut. Så nå tror jeg rett og slett at jeg rydder scrappepulten klar til scrapping.




~ Blogcandy~



Kom over en blogcandy hos Karil

For de av dere som ikke har sett denne bloggen så må dere virkelig ta dere en tur, for dette er dama som kan lage utrolig flotte kort. Masse inspirasjon å hente i hennes mesterverk.

Jammen meg ikke rart hun har over 10.000 besøkende med alt det flotte hun lager.

tysdag 19. mai 2009

Enda flere lilla kort :-)



Lilla kort fortsetter :-) Her er noen jeg laget forrige uke.

Er igjen veldig inspirert av Ina sine kort så jeg har jo snappet opp noen ideer både her og der og prøvd å lage min egen vri.
Når jeg lager en stil så lager jeg ofte opp 4 like kort om gangen , så nå har jeg masse bursdagskort liggende til forskjellige anledinger.

Ikveld skal jeg på kortkveld hos Gry. Må få laget et guttebaby kort ikveld for om en ukes tid så blir jeg tante igjen.... :-)))) GLEDER meg til å bli tante igjen, og bare sniffe inn herlig babylukt. Dermed så er det greit å ha kortet klar så jeg må jo pørve å lage et babykort ikveld. Vi er en gjeng som møtes i ny og ne, så det skal bli kjekt å komme seg ut ikveld og snikre litt kort sammen med andre.

Her er det bilde av 2 lilla kort :-)



Ønsker dere alle lesere en videre fin uke.

måndag 18. mai 2009

Litt 17 mai bilder



Da var jammen meg 17 mai over for denne gangen. Vi har hatt en flott feiring av dagen med masse god mat, kaker is og brus.

Det var jo meldt regn her hele 17 mai, men heldigvis kom det ikke en dråpe før klokken var halv ni på kvelden. Men det var en sur og kald dag med masse vind. Men ungene brydde seg ikke om det så etter barneoget så var vi på skolen med besteforeldre og søsken. Vi boltra oss plass på et bord i gymsalen og det ble det spist kaker og brus. Ungene var med på leker og fikk masse premie. Til slutt ble dagen rett og slett redda med at de fikk velge seg ut en gassballong. Utrolig hvor mye en gassballong egentlig kan glede :-)

Etter skoleturen slappet vi av hjemme med enda mer is. Vi hadde beøk av Anette og min bror så det ble rett og slett et nydelig grillmåltid med bakt potet og masse godt kjøtt og pastasalat. Rett og slett årets beste grillmat :-)

Var kjempesliten når gjestene gikk, så her kommer det litt bilder fra gårsdagens 17 mai. Her var overskyet og vind hele dagen så det ble ikke så mange bilder som jeg pleier å ta men det ble da noe bilder alikevel.

Her er ungene før de skal gå i 17 mai tog.

Meg og mine foreldre ser venter på toget. Oscar skulle jo også ha gått med barnehagen men siden han har vannkopper så var har litt redusert og da fant vi ut at han bare kunne se på igår.


Pappa og Frøya venter på toget

Røverjenta våres

Her kommer Oda sin klasse....hun var jo så stolt å gå med skolen for første gang. Her bærer hun dusken i fanen til klassen.

På skolen stengte de aktiviter og salg klokken to, men da var det ei som ikke ville hjem. Så her vandrer Frøya mer eller mindre alene i skolegården etter at alle er gått hjem. Det var stor stas med gassballong som morfar spanderte.
Det var det.....orker ikke å krympe mer bilder nå :-) Ønsker dere alle en riktig fin uke.

laurdag 16. mai 2009

Har kommet inn i en lilla sone :-)



Jeg har virkelig kommet inn i en lilla sone om kveldene :-) Jeg ble utrolig inspirert til å lage kort igjen av og se i Ina sin blogg. Hun lager utrolig mye lekre kort for tiden og er også en utrolig flink scrapper. Så her bør dere virkelig ta dere en titt på alt det flotte hun lager.

Når jeg da så at hun hadde laget kort med den nye BG serien så måtte jeg jo bare ha disse arkene. Jeg scrapper jo aldri lilla, men det var litt moro å prøve en annen farge. jeg er heller ikke noe på STORE sløyfer men av og til er det kjekt å strekke grensene litt :-) Har storkost meg flere kvelder denne uken med å produsere opp litt kort. Jeg er jo slik at når jeg først finner en løsning på kort som jeg liker så lager jeg alltid opp en del like kort :-)

Disse kortene her er omtrent kopiert fra Ina sine kort. Til og med bilde er det samme :-) Men jeg har storkost meg når jeg laget disse kortene, og man lærer så lenge man lever er det et ordtak som heter.

Så takk til Ina som iallefall gir meg masse inspirasjon. Håper at du tar det som et komplimang at jeg lifter dine kort :-)





Så til slutt et meget enkelt bursdgaskort :-) Ikke alltid jeg legger ned like mye arbeid i kortene når det bare er slik klassebursdag Oda skal ha dem til.


Så var det lørdagskveld og dagen før den store dagen. Vi har vært ute hele dagen idag og grillet og kost oss ute. Det skulle rett og slett vært 17 mai idag med 18 grader og sol. Var nesten litt for varmt på terrassen idag. Imorgen er det meldt regn her og det er jo bare helt utrolig med så mye fint vær vi har hatt så når 17 mai kommer så regner det. Men jeg håper i det minste at ikke regnet kommer før etter at toget er gått. Er jo så mye kjekkere med opphold. men været kan ingen styre så det er bare å vente og se hva som skjer. Uansett så skal det feires om det blir regn eller ei. Vi får besøk her på grilling på ettermiddagen, så grille skal vi uansett vær. :-)

Jeg vil ønske alle mine venner og alle mine lesere av bloggen en riktig fin 17 mai

torsdag 14. mai 2009

Skissedilla # 7


Da har jeg fått scrappet ukens skisse hos skissedilla
Kan ikke si meg helt fornøyd med denne for det er så utrolig rare ark jeg har brukt :-) Men jeg er så lei av og se de i arkhaugen, så jeg må jo begynne å bruke opp litt gamle ark også :-)
Bildene er av Frøya når hun var syk forrige gang....her står hun med godt over 39 i feber og har funnet sprittusjen til mamma. Ikke rart det ble stille på kjøkkenet. :-)
Ellers så snikrer jeg litt kort, men de får jeg ta bilde av i dagslys imorgen.
Været her fortsetter å skinne, men nå har Oscar fått vannkopper og må nok holdes inne imorgen også. Kjipt å være inne med sykt barn når det er så fint vær.

tysdag 12. mai 2009

~ Sandvedparken ~



Her er en lo jeg laget for en mnd tid siden men har glemt å legge ut. Disse bildene som her er brukt hadde jeg gledet meg til å scrappe, men de var utrolig vanskelige å både plassere og finne mønsterark. Så til slutt bare ble det slik oppstilling som dette for jeg var rett og slett lei av og se den på scrappepulten.

Eller har jeg laget en del julekort i det siste. Laget hele 9 stykker her en kveld, men jeg lager jo alle like da :-) Men de kan jeg jo ikke vise før til jul hehe.

Været her er supert for tiden så jeg er mye ute på dagtid. Dagene bare fyker avsted og det er noe hver dag denne uken som vi skal være med på. Idag har jeg faktisk vært på jobb hos Familieskatter, så jeg kom jo hjem med en del nye mønsterark. Så nå skal jeg rett og slett brette opp armene og lage noen bursdagskort. :-)

Ha en videre fin uke alle sammen.

torsdag 7. mai 2009

~ endelig 7 år ~



Denne uken fikk jeg jammen meg tid til å lure inn en lo på ukens skisse hos skissedilla

Så her er mitt bidrag med Oda som er blitt 7 år. Denne dagen har hun ventet lenge på og endelig ble hun 7 år. Tiden flyr avsted og snart er hun vel konfirmant :-) Det er ikke noe lett å scanne disse sommerfuglene som jeg bruker. De blir liksom så grå i scanneren, men de glitrer veldig fint i virkeligheten :-)

Ellers er dagen fullbooket idag. Dugnad i barnehagen i ettermiddag, og så er det rett hjem og legge unger for så å gå i enjo homeparty hos Elisabeth. Ja , ja ingen kan klage på at jeg iallefall ikke er sosial :-)

Ønsker dere alle en videre fin uke.

søndag 3. mai 2009

~ Oda er 7 år idag ~




Tenk idag er Oda jenta våres 7 år. Fatter ikke hvordan tiden flyr avsted. Husker godt dagen for 7 år siden....jeg var så kry at jeg trodde jeg skulle gå ut av mitt gode skinn. Der lå den mest perfekte jenta i verden og alt var bare fryd og gammen :-)

Nå er hun 7 år og har snart gått ett år på skolen. Nesten slik at man har lyst til å stoppe tiden litt.

Igår hadde hun jentene i klassen og noen venner utenom. Vi var igjen heldig med været når Oda har bursdag. Det er jo så deilig å være ute når man har barneselkap.....de hoppet på trampolinen og fant på andre aktivetet utendørs. Oda var kjempefornøyd med gavedrysset og har allerede lekt masse med det hun fikk.

Idag er det familien som skal komme på selveste bursdagen. Heldigvis er det flott vær idag og, så jeg regner med at dagen idag også feires ute.

Scrapping blir det svært lite av for tiden. Vi er så mye ute om dagene og ettermiddagene at når kvelden kommer så går jeg enten ut eller har besøk eller bare ligger vadra på sofaen :-) Har liksom en god pause i scrappingen nå føler jeg. Men det er godt det også kjenner jeg.

To gode søsken som akkurat her er venner :-) Oscar gleder seg til det er hans bursdag :-)
Ønsker dere alle en videre fin søndag.