tysdag 10. juli 2007


Ja nå er det noen dager siden jeg har vært i dagboka gitt :-) Gubben har nå begynt ferie, så det blir ikke så mye datatid nå kjenner jeg. Været er jo skikkelig pyton, så det må jo bare snart bli bedre nå. Nå er jeg lei av 14 grader og REGN!
Igår var jeg med 2 venninder på Metro Lekeland med ungene.....noe må man jo finne på når det regner hver eneste dag. Vi var der i 6 timer og kose oss store og små. Men jeg var temmelig ør i hodet når jeg kom hjem. Men ungene storkoste seg og kunne rett og slett ikke forstå at vi måtte gå hjem etter 6 timer. Men med godt selskap og is og pølser så føyk dagen avgårde. Jeg glemte jo fotoapparatet så jeg fikk ikke tatt noen bilder fra lekeland. Får ta det med meg neste gang.
Laget en kjapp lo nå ikveld.....holdt igrunnen på med to helt andre bilder til denne lo'en....men jeg synes de bildene ble så rotete. Men nå synes jeg hele lo'en ble rotete så jeg vet ikke hva som var best. Det er sjeldent jeg byttre bilder sånn i siste liten når alt mer eller mindre er ferdig og så plutselig smeller jeg på to helt andre bilder. Ja ja ...her er kveldens produksjon.

Ingen kommentarer: