søndag 5. juli 2009

Gode varme sommerdager

På torsdag var min svoger, Oda og jeg på en kanonkjekk båttur fra morgen til kveld. Min svoger har båt, og nå var det på tide å ta seg en god tur nå når det er så vanvittig bra vær. Vi var ute fra tidlig på morgenen til sent på kvelden :-)

Vi pakket kjølebag med mat og drikke for en hel dag og tok avgårde og bare nøt livet.

Tok båten ut i Sandnes og dro til Stavanger først og så på livet inne i byen i forbindelse med sandvolley ballen. I vågen lå det et gigasvært cruise skip som jeg bare måtte ta noen bilder av. Så kjørte vi videre innover med noen småholmer. Fikselykken prøvde vi også........ og vi fikk masse god fisk med oss hjem. Var også innom Lindøy og hadde en "do pause" Fantastisk fint på Lindøy. Ingen ville hjem så det ble en sen tur, men ok vi har jo ferie og mor kunne nyte en dag med "bare" en unge.......eller 2 da med svogeren min :-) Alt i alt en superkjekk tur og jeg stiller gjerne opp igjen en ny dag nå i disse sommerdager. Legger ved litt bilder fra turen.

Bakstussen på cruise skipet.

Vanvittig stort skip....man fikk virkelig følelsen av å være liten når man kjørte båten helt opp fronten på båten. Var nesten litt ubehagelig.


Skipet i vågen


Oda storkoste seg på båtturen og mase ikke en gang at hun ville hjem.

På Lindøy var det en kjekk disse :-)

Oda fisker makrell og lyr.....hun fikk noen på kroken hun også.På lørdag pakket vi igjen bagger med mat og badeklær for en hel dag på Lutsi stranden. Gry og meg og ungene tok avgårde fra tidlig morgen til langt på kveld. Vi grillet og badet og koste oss en haug. Ungene var omtrent ikke på land i det hele tatt. Vannet var godt over 20 grader, og når det er ferskvann så er det jo bare deilig å ligge der uti å dyppe hele dagen. Men jeg har vært skikkelig uheldig med badebildene for de er så mørke i ansiktene. Så nå må jeg lære meg å gå enda lenger ut i vannet og ta bilder innover neste gang for da slipper man det. Men det tenkte jo ikke jeg på når jeg sto der og knipset. :-)
Her kommer det litt bilder fra lørdag.

Ranveig, Oda og Oscar ligger og flyter i vannet.

Oda øver seg masse til å svømme.


Anne Marie storkoste seg på den lille luftmadrassen sin.


Frøya syn det var kjekkest med båten på land :-) Pyså!

Ungene koser seg med en matpause....må jo kose oss når man er på tur :-)
Her sitter Christoffer, Anne Marie, Frøya, Oscar, Oda og Ranveig

Vann og sand er GØY!

5 kommentarer:

Grethes Kreative Hjørne sa...

Det ser ut som dere har kost dere masse.
Jeg skulle så gjerne blitt med, men nå ble det ikke slik denne gangen.
Vi får ha det tilgode :)

Inas lune hjørne. sa...

Nydelige sommerdager, men nå er det dessverre slutt. Det er bare 16 grader her og jeg fryser.

Anonym sa...

Ser ut som dere har kost dere masse i det fine været. Flotte bilder:)

Aina

Anonym sa...

Flotte bilder fra båttur og bading. Ser ut som dere har kost dere. Det har vært noen fantaskiske uker med flott vær. Håper på flere soldager, når vi som jobber, endelig får ferie :)

klem Nettien

Marit sa...

Åhh,jeg for så lyst på ferietur til dine trakter,(har jeg sagt det før?),så flotte bilder. :)Vi har hatt fine dager med varme dager her også nå,det gjør underverker,håper bare ikke det blir for lenge til neste gang igjen.
Håper å se noe scrappings snart fra din kant slik at jeg får noe inspirasjon. :)
God sommer til deg.