tysdag 29. september 2009

En meget dårlig blogger.....
Ja jeg er virkelig en meget dårlig blogger for tiden. Det er jammen meg supertravle dager etter at jeg kom meg ut i arbeidslivet igjen. Det er bokstavelig talt bånn gass fra morgen til kveld :-) Nå er et slutt på å være oppe til sene nattetimer, for nå må jeg rett og slett benytte meg av søvn så jeg kan fungere på jobben.

Nå har jeg snart jobbet i 1 mnd....og hvor i alle dager er de ukene blitt av. Det var utrolig kjekt å komme tilbake til gamle kolegaer og noen nye. Synes tiden gikk sinnsykt fort når jeg gikk hjemme, men nå går den bare enda fortere. Stortrives på jobben, men er sliten når jeg kommer hjem og 3 unger vil ha min oppmerksomhet. Men det går seg vel til etterhvert. Har ikke blitt så masse bilder etter ferien.....har hatt meg en god pause fra kameraet og det kjennes litt deilig ut det også.

Men nå klør det litt i fingrene til å gå ut og ta noen gode høstbilder....med alle de flotte fargene på trærne. Håper det kan bli en fin dag i helgen som kommer. Jeg vil nemmlig ha sol og fint vær når jeg har fri :-)

Scrapping er det ikke blitt noenting av den siste mnd, så nå må jeg snart få en bølge over meg igjen slik at jeg kan få scrappet litt. Papirfesten er ikke så langt unna, så jeg regner med at jeg kan få gjort noe den helga når det gjelder bilder som skal scrappes :-)

Tok noen bilder forrige søndag.....en nydelig dag med sol og god temperatur. Vi var omtrent ute hele slekta med stort og smått. Herlig å kunne sitte ute og nyte god kaffe og nistemat uten å sitte og fryse. Ser at det er kommet noe rusk på linsa så det må jeg rett og slett få bort til neste fotografering. Ser jo nesten ut som det er en barnål jeg har fått innpå hehe. Oda sitter her på toppen av et klatrestativ og skulle vise hvor mange tenner hun hadde mistet.....hun har mer eller mindre ingen tenner igjen snart i munnen. :-)))

Frøya må har det med å leke med pinner og kvister....skal ha alt med hjem.

Oscar koser seg i klatrerøret.

Ellers så skal jeg prøve å bli flinkere med å oppdatere bloggen og ikke la det gå 1 mnd mellom hver gang :-) Vet det er mangen som er innom bloggen, så det hadde jo vært koselig med en liten hilsen tilbake.
Ønsker dere alle en videre fin uke.

3 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Herlige bilder av ungene dine.:-))

Er så enig ang det med med små kommentarer i bloggen, det setter jeg stor pris på selv. :-) Og du er jo flink til å "titte" innom.

Anonym sa...

Velkommen tilbake i arbeidslivet. Du klarer deg så bra, rart hva en går rundt og lagrer i hodet i over 4 år. ***Det er sikkert og visst at vi håper på fine dager i helgene, men en får nok nytte det været som er:) Gleder meg igjen til å se nye Lo,er når du får tid, krefter, eller lyst til å scrappe igjen. Et lite tips: du bør vel oppdatere profilen din litt, nå som du er i jobb igjen. (he he)
Klem frs Nettien

Ellen's sa...

Heisann!
Koselig blogg du har! Skjønner hvordan du har det, det er travelt med jobb, tre barn, hus ++.
Du hadde noen kjempefine Lo'er! Inspirerende for meg som er nybegynner!