fredag 1. januar 2010

~ Godt Nyttår ~


Godt Nyttår alle sammen!

Tenk nå er vi kommer til 2010. Vi hadde en rolig feiring her hjemme med besøk av en venninne av meg og broren min og Karina. Vi hadde deilig pinnkjøtt som rett og slett bare smeltet i munnen. Ungene måtte jo få prøve litt stjerneskudd og litt småraketter før middagen. Alle likte godt stjerneskudd så det ble mye "lott og løye"

Satte kameraet på lang lukketid, men så lenge ungene beveger seg så blir de uklare men stjerneskuddene vises jo. Får litt så effekter når man bruker lang lukketid.

Skal bli kjekt og se hva 2010 vil bringe. Håper jo at vi får masse kjekke opplevelser og minner også i året som kommer.

Nyttårshelgen skal nytes fullt ut......kommer nok til å oppholde oss en del i akebakken denne helgen....bare ikke gradestokken går altfor langt ned. Men vi har handlet inn kakao og pølser så da holder vi vel ut litt ekstra i sprengkulden som vi har her for tiden.GOD NYTTÅR helg til dere alle sammen.

5 kommentarer:

Monica sa...

Godt nytt år Anne, håper dette blir et kjempebra år og at vi ses igjen :) Fortsatt god helg. Klem fra Monica

MonaV sa...

Godt Nyttår til deg!
Så fine stjerneskuddbilder.

Elisabeth sa...

superkule bilder far nyttår da.....kjempeflotte....og du, håper det blir et super-duper-flott nytt år for deg og dine....

Anonym sa...

Godt nytt år! Så koselige bilder med UNGENE som leker seg med stjereskudd.(tenker da særlig på det siste bildet, he he) Takker for en koselig nyttårsfeiring. klem fra Nettien.

Pia Nygaard Pedersen sa...

waw, vildt gode billeder, og hvor ser børnene søde ud