torsdag 17. juli 2008

Enda litt flere kort

Jeg må nesten le litt av meg selv, for nå er jeg rett og slett kommet inn i stim der jeg bare lager kort. Det er jo fort gjort og lage et kort i forhold til en lo *ler* Jammen meg godt at Flode er i Chicago og ikke ser hva jeg holder på med, for da hadde hun vel dånt. Jeg har jo sagt til henne at jeg aldri kommer til å bli en kortlager annet enn til julekort og noen få bursdagskort. Det jeg lager nå er jo bursdagskort så da holder jeg meg innenfor rammene :-)

Lager jo ganske så enkle kort da men det er greit å ha liggendes noen bursdagskort. Alltid en eller annen i familien som har bursdag. :-)

Her er to kort som jeg laget nå her ikveld.

Nå skal jeg rett og slett legge meg under dyna og LESE en fryktelig spennende bok som jeg leser. Er litt forundret over at dette er bok nummer 4 jeg leser denne mnd. Forstår liksom ikke at jeg heller leser på vinteren...neida om sommeren leser jeg bøker så det koster etter. Må jo trimme hjernen med litt ord og bokstaver.

Ønsker dere alle en riktig god kveld

2 kommentarer:

~Lise sa...

For noen fantastisk flotte kort du har laget Anne :) Helt nydelige, ned til hver minste detalj.

Nå tar jeg til sørlandet en uke (med flere bøker i bagasjen - jeg er nemlig også en sommer-leser ;) ) - og så er jeg beinklar for treff igjen når jeg kommer tilbake. Klar? ;)

Ingveig sa...

Så mange nydelige kort du har laget.

Ønsker deg ei flott helg!