torsdag 28. august 2008

Endelig igang med scrappingen

Endelig er jeg igang med litt scrapping igjen. Har liksom ikke kommet skikkelig igang etter sommeren. Det er jammen meg ikke mange lo'er jeg har scrappet de siste månedene. Men idag tok jeg meg rett og slett den frihet at jeg scrappet mens Frøya sov på dagtid. For å komme igang tok jeg meg en runde i diverse blogger, deriblandt Cecilie sin blogg. Der fant jeg en lo som jeg likte veldig godt, og som jeg rett og slett fikk lyst til å scraplifte. Det begynte likt, men så endret jeg litt utseende etterhvert. Så takk til Cecilie som gir masse inspirasjon hos meg. Her har jeg brukt de nye BG arkene.....det var ikke mange jeg syns var noe å bruke, men de rosa var fine :-)
Slik ble mitt restultat :-)

3 kommentarer:

Cecilie sa...

Vet du hva, Anne? Nå gjorde du meg skikkelig glad!! :)
Jeg har akkurat skrevet et innlegg i min egen blogg, om hvor deilig det er å finne inspirasjon "der ute" på nettet. Og så finner jeg dette innlegget hos deg rett etterpå *s*. Det er så gøy at andre kan finne inspirasjon hos meg også - det gjør scrappingen ekstra morsom :) Nydelig side du har laget, Frøya er rett og slett vakker!! *Stor klem*

Inas lune hjørne. sa...

For en nydelig layout. Har vært og sett på originalen og, og den er utrolig flott - så jeg skjønner du falt for oppsettet der.

Ønsker deg en flott helg!

Maya sa...

Så flott side....den var lekker og delikat. Det er så fint med svart / hvitt bilder...:-)