måndag 8. desember 2008

~ Vi baker kakemenner ~
Jeg er virkelig en dårlig blogger for tiden. Av og til så strekker det rett og slett ikke til å sette seg ned og skrive i bloggen. Men nå fant jeg ut at det var på tide å skrive noen ord igjen så da tar jeg meg rett og slett tid til det selv om jeg skulle gjort mye annet akkurat nå.

På lørdag bakte vi kakemenner og ungene storkoste seg med det. Vi bakte i nesten to timer og når det ikke var mer deig å kjevle ut så spurte Oda om vi ikke skulle lage mer deig. *dån* Men det holdt jammen for meg så når det siste brettet var i ovnen så var jeg iallefall glad. Til og med Frøya satt lenge i stolen og lekte med deigen hehe.

Eller så er det mye som skjer på denne fronten. Masse avslutninger både på den ene og den andre plassen. Jeg har vært på en del treff med venner og laget julekort og andre julegaver som jeg skal gi bort. Igår var vi på juleverksted kveld hos Gry og det var veldig koselig. Så dette må vi rett og slett lage som en tradisjon. Jeg har til og med vært på JOBB. Ja dere leste riktig. Jeg er med som ekstrahjelp hos Familieskatter nå i desember for å avlaste litt der i travle dager. Så idag har jeg rett og slett vært på jobb hele dagen. Jammen meg godt og slippe ungene litt også så det er jo litt "ferie" å stikke seg vekk litt når man har muliget. men GUD for et kav å komme seg avgårde med Oda til skolen, Oscar i barnehagen og Frøya hjem til mor. Gruer meg rett og slett til jeg skal begynne å jobbe for det blir heftige morgener. Men , men det er jo en stund til så det skyver jeg bare fremover :-)

Nå skal jeg rett og slett opp til Eliabeth og ta meg en kopp gløgg sånn før sengetid :-)

Legger ved litt bilder fra søndagens bakedag.


Frøya baker

Oda hjelper Frøya emd å stikke ut formene

Nissegutten Oscar syns dette var helt topp.

Man blir trøtt av å bake

Full konsentrasjon

Et lite nærbilde...

Til slutt måtte man jo smake på baksten. Dette er nok farvorittkakene til Frøya denne julen. Hun bare elsker kakemenner.

9 kommentarer:

Catrine sa...

Så koselige bilder!
Her i huset er det nok kakemennene som er favorittjulekaken til barna. Vi bakte det forrige helg, og jeg tror nok vi må ta en runde ti før jul. ;)
Ha en fin uke! :D

Madam sa...

Så ut som om dere koste dere skikkelig. Kjempefine bilder.
Kakemenn er favoritten her i huset også og vi må gjerne igang med omgang nr to når det begynner å nærme seg jul :-)
Kos dere videre i førjulstiden.
Klem!

Elisabeth sa...

ai ai ai du verden så koselige bilder....har visst endel slike på kamera jeg også....

du, den kjolen lillemor har på seg...den rutete....woooow, lekkert, hvor har du kjøpt den?...og ha rde den i str 6 år..hihi....

Anonym sa...

Dette er en test

Maya sa...

Så herlige bilder...det av Frøya som gjesper var jo bare megaherlig! Det må scrappes :-))

Jeg må og bake ekte kakemenn en dag....ikke den der skiten fra Møllerens..men ok - de sender meg masse produkter som et plaster på såret :-))

Sonja sa...

Herlige små nisser og koselige bilder!!

mo9ca sa...

Nydelige bilder av noen alldeles herlige unger Anne!!

Ønsker deg og dine en hjertelig og fredelig julefeiring! Håper vi sees snart igjen :)

*juleklem*

Catrine sa...

God jul til deg og dine Anne! *klem*

Hege sa...

Så utrolig herlig bilder av ungene som baker....Og kjolen til minste frøkna var jo sååå søt.