torsdag 27. november 2008

~ Snøen varte ikke lenge ~På fredag dalte det ned med snø her. Og ungene skulle jo helst ut klokken 08.00 å gå på ski og teste ut snøen. Jeg klarte å drøye det til 10.00 men da sto de bare og hoppet i gangen.

Oscar har fått arvet Oda sine ski, som man omtrent ikke kan se er brukt i det hele tatt. Så disse skiene skal Frøya få når de om ett par år er for små til Oscar. Frøya har allerede testet skiene i gangen og jabber og jabber på noen greske ord så hun syns sikkert det er topp :-)

En som synes skiene var helt topp var Oscar. Han var utrolig flink til å gå på ski til å være første gang i sitt liv. Tror han ramla ett par ganger på et par timer og det er jo jammen meg ikke verst. Vi lekte og prøvegikk skiene først i hagen, og så tok jeg en tur med begge to på Oscar sin kjelke. Frøya lo og lo der hun satt bak Oscar og holdt seg fast i han :-)
Begge to syns snøen var helt topp. Oscar har igrunnen heller ikke opplevd så masse snø for fjor var den EN dag med snø her. Får satse på å ta oss noen sirdalsturer over jul slik at ungene kan få renne litt og oppleve snøen her på vestlandet også.

Men så ble det sykdom i heimen der både Oscar og Frøya fikk oppi 40 i feber så siden har de vært inne. Så alle dagene snøen lå fin her med sol og blå himmel så var vi inne :-( Nå har jeg holdt Oscar hjemme hele uken så på mandag så satser jeg på at han kan gå i barnehagen igjen. Så det var denne uka....inne med 2 syke småtroll. Begge to har hatt 3 dager med veldig høy feber så da er det ikke noe å spinge ut for å besøka andre og smitte.

Jeg har fått rydda en del i huset selv med 2 syke unger....begynner å gjøre klar til alle nissene skal frem til helgen. Har fått vasket vekk masse støv og polert alle glass i alle sekjsoner så nå er iallefall den biten gjort.Utrolig hvor fort tiden flyr avsted og vips så sitter vi der med julemiddagen.

Eller så snikrer jeg med juleort om kveldene. Nå er snart 35 julekort i boks og godt er det. Har også ting jeg vil lage i desember så da er det godt julekortene er i boks. Det er verre med julekortbilde. Det har vi ikke tatt enda. Får vente til de blir friske nå så får vi se om vi ikke kan få satt alle ned og knipset noen julebilder.

Legger ved litt bilder fra fredag når det var kommet såpass mye snø at det faktisk gikk ann å gå på ski. En stolt Oscar gikk rundt og rundt i hagen i nesten to timer så han likte iallefall å gå på ski :-)
3 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Så herlig med snø og unger som liker det.

Vi har enda ikke sett snøfilla hjemme hos oss, og godt er det. For det er gravearbeid i hele veien vår, og det hadde blitt et håpløst kaos hvis snøen kom.

Men om ca 2-3 uker håper jeg det kommer mye snø. :o)

Håper dere får en flott søndag.

Elisabeth sa...

gosh a meg for noen herlige bilder av noen aldeles herlige unger da.... dårlig med snø her, så jeg får håpe det heller kommer litt som det bruker etter nyttår.....

ha ei herlig helg videre, i dag er jo 1.søndag i advent og greie....stor klem...

og du, jeg har utfordret deg i bloggen min....

Madam sa...

Så nydelige vinterbilder :-) Det er helt tydelig at de "søte små" likte seg ute i snøen.
Vi våknet til ca 1 cm snø i dag og ungene kledde på seg og løp ut for å ake allerede før frokost *LOL*
men det spørs om ikke de må vente litt til før det blir den helt store farten i bakken.
Ha en hyggelig førjulstid :-)