torsdag 1. januar 2009

Mine 7 juleposer...Ja jeg er virkelig treig med å legge ut ting i bloggen har jeg funnet ut. Men jeg ville jo ikke legge ut disse julegaveposene før folk hadde fått dem, og de fikk dem jo rett før jul og noen fikk den lille julaften. Så har det liksom gått i glemmeboken. Desember mnd er jo travel må dere vite.

Men altså i desember ble det ingenting scrapping fra min side. Da laget jeg istedet 40 hjemmelagde julekort, 7 juleposer og hjemmelaget knask til å ha oppi juleposene. Jeg koser meg når jeg lager disse juleposene og iår var det ekstra kjekt for da kjøpte jeg bare ferdige papirposer med slik hampetau-hank. Syns de ble koselige til slutt når jeg fant ut hvordan jeg ville ha dem.

Oppi juleposene laget jeg marsipankuler med mokkabønner på, hjemmebrente mandler som faktisk ble DRITGODE, og litt blanda twist til slutt :-) Noen fikk også pynta store melkesjokolader oppi......man må jo være litt "rause" i jula :-)

Legger ut litt bilder av juleposene :-)Resultat av 7 hjemmelagde juleposer

Mmmmm brente mandler er jammen meg godt :-)

4 kommentarer:

Grethes Kreative Hjørne sa...

Takk for det gamle og alt det kjekke vi har fått oppleve i året som er gått, Anne, og så må jeg få ønske deg og dine et riktig godt nytt år.

Juleposene var bare lekre!

Madam sa...

Så flink du har vært. Det er jo kjempekoselig både å gi og å få sånne fine hjemmelagde gaver. Og litt godis blir jo alle glade for.
De brente mandlene dine så helt supre ut. Skulle gjerne hatt oppskriften... får det liksom ikke helt til med min egen oppskrift.
Samtidig vil jeg ønske deg et godt nytt år.
Klem :-)

Maya sa...

Skikkelig fine poser gitt...og innholdet smakte skikkelig digg!! Har spart både posen og papiret rundt sjokoladen til fremtidig inspirasjon :-))) TAKK!

Beata Ewa sa...

Så herlige juleposer du har laget!! Kjekt med sånne små, hjemmelagte gaver :-)

Ønsker deg et riktig godt Nytt År!!