søndag 4. januar 2009

Rydder ut julaSå var tiden kommet der julen skal ut av hus. Må jo si at det var vedmodig å se juletreet fyke ut dørene her i en voldsom fart :-) Men samtidig var det litt greit å få vekk jula også og få vasket skikkelig i heimen. Dette har jammen meg tatt hele dagen gitt selv med 2 voksne i arbeid. Men så fikk vi vasket skikkelig ut etter julen også og det var deilig. Så nå ble det riktig så rent og pent her. Syns også at det ble litt tomt her med en gang men nå er det rett og slett litt deilig å kunne puste.

Ellers så har vi slitt med sykdom i over en uke nå. Oscar har aldri vært så syk som han har vært denne siste uken her. Han har hatt 6 døgn med nesten 40 i feber. Vi har vært to ganger på legevakten med han pga at jeg rett og slett har vært redd for helsa hans men det har kun vært virus. Han har hatt feberkrampe og rett og slett vært elendig. Rett og slett en kraftig influensa på gutten våres. Frøya også sliter med feber på dag 5 men nå, men har hatt en dag uten feber og nå er det påan igjen. Så vi har ikke fått så velig god start på det nye året. Jeg får nok holde Oscar hjemme fra barnehagen imorgen også pga at det er jo så kaldt ute. Oda begynner igjen på skolen imorgen etter 14 dagers juleferie. Så det gleder hun seg til. Hun har vært på ferie både hos mormor og farmor denne romjulen. Ble rett og slett litt for kjedelig å være hjemme når de andre var syke.

Da får dere ha en riktig fin uke...og brette opp armene for ett nytt år. Nytt år og nye gevinster!

2 kommentarer:

Maya sa...

Se der var jula ute hos deg og....her er den og skrelt vekk og det er helig...det blir liksom så ryddig her hjemme etterpå :-)

anettesa sa...

Hei hei.
Det var godt å se at julen var vekk hos deg. Nå kan du bare konsentrere deg om hyttetur. Flott å se at barna er på beina igjen, det var litt av en tur dere fikk med de. Snakkes snart:-)