måndag 24. november 2008

Adventskalenderen er klar.....
Ja nå var det jammen meg på tide med en liten oppdatering :-) Har en nettverkskabel som trøbler litt med meg for tiden men nå har jeg omkoblet litt så nå går det iallefall ann å få tak på bildene som ligger på maskinen.

Jeg har også prøvd meg på denne poppulære adventskalenderen med fyrstikkesker. Jeg valgte de store fyrstikkeskene i og med at jeg syns det var litt kjekkere når kalenderen var litt større enn med de minste fyrstikkeskene. Det skal i hovedsak ligge lapper i kalenderen der jeg gjerne har pakken inn en gave som ligger en helt annen plass i huset. Eller så er det aktiviteter vi skal på slikt som teater, kino osv....nå samles alt i kalenderen rett og slett :-)

Legger ved litt bilder av de forskjellige sidene. Oda går bare og venter på 01 desember nå der hun kan få åpne den første luka i kalenderen og at Jul i Blåfjell kommer på barne tv.

Ellers så går dagene fort fremover nå. Har brukt mange kvelder på homeparty's rett og slett :-) I år kom alle årets homeparty på samme uka så det ble hele 3 kvelder med det forrige uke. Ellers så pusler jeg med julekortene og har endelig blitt enig med meg selv hvordan jeg vil ha dem. De satt skikkelig inne iår, men her en dag løsnet det og jeg fant en løsning. Har ikke fått tatt årets julebilde enda, men jeg regner jo med at det snart kommer. Har også masse juleposer som ligger og venter på å bli pynta så jeg får bare gire ned ett hakk og gi gass rett og slett. Kakebaking begynner jeg ikke med før jeg ser desember bokstavene i kalenderen. Syns det er litt tidlig å begynne å bake nå for da blir det bare spist opp på en uke alikevel.
Idag er 2 av 3 unger syke. Så idag måtte Oscar være hjemme fra barnehagen. Både Oscar og Frøya har opp mot 40 i feber idag på dagen så det er ikke fullt så bråkete her hjemme idag :-) De ligger som noen slakt på hver sin sofa og dupper av innimellom.
Håper dette sykdoms greiene går fort over og at vi også kan være ute i den nye snøen og leke.

5 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Kjempeflott kalender du har laget Anne :o) Likte ideen din med å legge oppleveser oppi, jeg bruker dette på belønningsskjemaer, og disse "premiene" er vel så populære som de kjøpte.

Har spente barn her i huset også, de lurer på om vi ikke kan finne frem kalendrene og begynne nå, hehe.

Elisabeth sa...

så fin en kalender da...beundrer ditt pågangsmot med smådill.....eier ikke tålmodighet til slikt jeg, men jeg MÅ dra meg i selen nå, for til kalenderen her er det mange ting som må lages.....ai ai ai......

takk for inspirasjonen, setter stor pris på å faktisk kjenne ei som kan så mye, får gjort så mye og vet så mye...klem

Catrine sa...

Kjempelekker kalender du har laget!
Ha en fin torsdagskveld! ;D

Inas lune hjørne. sa...

Jeg blir litt misunnelige på dere som har fått laget disse flotte kalendrene.

Tror jeg kanskje må bruke adventstiden på å lage en slik.

Salte sa...

Nyydelig kalender! Supert med opplevelsesgaver oppi!!