søndag 2. november 2008

Papirfest og kortkurs :-)
Denne helgen har det virkelig tatt av innen scrapping og kortlaging :- ) Jeg har nemmlig vært på Papirfesten i Stavanger denne helgen, og det er første gang jeg er med på denne festen. Det var utrolig kjekt å se så mange kjekke scrappere og kortlagere. Ja for kortlagere ser jeg jo mer eller mindre aldri for kortreff går jeg jo aldri på. Du verden så mange dyktige kortlagere vi har her i Stavanger. Det var en fryd å gå rundt og se på alt det lekre folk lager. Traff mange kjente og mange jeg også aldri har sett før. Skikkelig gøy å sitte med 100 galne kvinnfolk i en gymsal og drive med verdens kjekkeste hobby nemmlig : SCRAPPING :-) Så må jeg jo bare få si takk til Annette som var helt ukjent for meg på vårt bort. Utrolig hyggelig og ikke minst trivelig dame som jeg håper at jeg snart treffer igjen. Det var jo kurser hele dagen så det tynnet jo litt ut på bordet innimellom, men meg og Annette hadde godt selskap i hverandre. Fikk iallefall trimmet magemusklene en del. Jeg hadde også meldt meg på et kortkurs med Malin. Kjempekjekt kurs hun hadde med en herlig fjosnisse som motiv på et julekort. Sleit jo litt med å male med dristress, med tanke på at man skulle jo ha så vanvittig lite maling på peselen :-) Men jeg ble iallefall fornøyd med resultatet. Her øverst ser dere resultatet av julekortet Malin hadde kurs på. Måtte jo snope meg den nyeste juleplata hennes. :-)

Utrolig morsomt å hilse på "Catalina" på scrapping forumet. Du var jo bare kjempekoselig å snakke med. Bare synd vi satt sååååå langt i fra hverandre :-) Føler jo at jeg har kjent henne i mange år men aldri fått hilset på henne i virkeligheten så det var utrolig kjekt.

Jeg fikk laget 4 lo'er og fått med meg 1 kortkurs....så jeg syns jammen meg ikke det var verst på en dag. Jeg var nemmlig bare lørdagen. Syns forøvrig det var nok med nesten 18 timer scrapping i ett strekk :-) Ja for jeg var nemmlig ikke hjemme før 02.30 om natten, og sovnet nok ikke før godt over 04.00 inatt så jeg er en smule trøtt nå. Blir tidlig seng på meg idag selv om jeg fikk sove til langt ut i morgentimene idag.

Får rett og slett scanne litt lo'er en annen dag. Nå må jeg få pakket ut alt jeg hadde pakket ned....må liksom ha kontroll på tingene mine. Tenkte jeg skulle mekke litt på julekalenderen nå når jeg har fått de kule håndtakene til å ha på kalenderen.

Til slutt vil jeg bare takke alle kjente og ukjente for en supertrivelig helg på papirfesten. Kommer garantert til å være med neste år for dette var utrolig kjekt.

5 kommentarer:

mari sa...

savna deg der i dag:)

kjekt å treffa deg igjen!

Mari

Hildegunn sa...

Hei Anne, hørrtes ut som det va vellykka papirfest ja:-)
Neste år SKA eg òg på den!
Skikkelig fint kort du har lagt! Og nissen va veldig fint malt! Klue e - som du skrive - å ha lide maling på penselen;-)

mo9ca sa...

Veldig kjekt å treffe deg igjen også Anne!! - men syns vi satt litt langt fra hverandre da ;)
Kortet ditt ble kjempefint, ser jo ut som du har drevet med distressmaling "forever"! Du er kjempeflink!!

Håper ikke det går like lenge til neste gang :)

Ha en super dag!
*klem*

Annette sa...

Høres ut som papirfesten overgikk alle dine forventninger :-)
For et lekkert kort dere lagde på kurset. Neste gang melder du deg vel på for hele helga!? :-)

Elisabeth sa...

hei hei hei, veldig tusen takk for sist.... synd det ble på hver vår kant av salen, og du med ryggen til meg..hihi..men lell, vi vandret da litt frem og tilbake og fikk nå noen ord lell...og til neste år, så skal du vel også ha med hele helga antar jeg, så DA må det bli mer mulighet.....

koselig dame var du i alle fall...enn dog litt høyere enn du i min fantasi skulle være..hihi....ha en fin fin dag videre...