måndag 1. september 2008

En nydelig helg på FognSå var det mandag og ny uke står for dør. Vi har hatt en aldeles nydelig helg på Fogn i Statoil hytte. Hytten var utrolig fin både innvendig og utvendig, og lå i en herlig lagune på Fogn i ryfylke. Åhhh skulle jammen meg ha tatt en slik hytte :-)

Vi har storkost oss både små og store, og det var ingen som ville hjem søndags ettermiddag. Vi har kost oss med godt mat, fine turer, vært i båt og fisket krabbe og sjøstjerner. Været var også på våres side. Selv om vi ikke hadde sol hele tiden så var gradestokken 22 grader og det liker vi jo. Kommer gjerne igjen på denne plassen her.

Et lite bildedryss fra helgen på fogn

Frøya står på terrassen og nyter utsikten.

Oda står og ser ut vinduet lørdags morgen og bare venter på at vi skal gå ut i båten.

Frøya i farta :-)

Mamma og Frøya har en liten hvil på sofan

Her er hytta vi leide

Nydelig utsikt

Utsikt andre veien fra terrassen

Frøya nyter en god niste i båten

Oda viser stolt frem fisken hun fikk

Oscar var kjempestolt over de to fiskene vi fikk på turen på søndag
Ellers så er vi godt innkjørt med både skolejente og ny barnehagegutt. Dagene er litt anderledes her hjemme enn de var før ferien. Rart å ha Oscar i barnehage, men samtidig utrolig godt å ha han der 3 dager i uka. Oda går tidlige dager på skolen både mandager og fredager. Så de store sprellene kan jeg ikke akkurat finne på de dagene iallefall. :-)
Når det gjelder scrapping så er jeg igang igjen.....lurer på om jeg rett og slett skal lage en lo i kveld :-)

1 kommentar:

Maya sa...

Så mange flotte bilder....så ut som dere hadde en skikkelig fin helg. Og så hu mor sjøl på et bilde og....ikke verst :-)