onsdag 17. september 2008

Dagene fyker avsted...

....ja det skal jammen meg være sikkert. Man har liksom ikke før begynt på mandagen før fredagen står for dør. Litt skremmende egentlig hvor fort tiden flyr avsted. Det er jammen meg ikke lenge før julestria setter inn.

Merker at jeg er en sløv blogger for tiden. Ting strekker liksom ikke alltid til. Føler det er travle dager selv om jeg er hjemme med Frøya her alene 3 dager i uka. Oda slutter jo 12 to dager i uka så den helt alenefølelsen har jeg jo ikke helt da. Men det er jo utrolig kjekt å få være hjemme et år ekstra og at jeg er hjemme når Oda kommer hjem fra skolen.

Oda trives kjempegodt på skolen og det samme gjør Oscar i barnehagen. Jeg tar det som et stort hint at han griner når vi kommer og henter han :-) Så jeg kan ikke klage på det.
Ellers så er det fint lite scrapping for tiden......jeg har jo begynt på en triologi til Stieg Larsson. Så når jeg nå får en ledig stund så leser jeg :-) For det for meg med bøker av og til og da må jeg liksom bare frese over noen bøker. Synes rett og slett det er deilig å sette seg ned i sofaen med en varm kopp te og bare lese og lese. Får liksom roen over seg på en fin måte der man lever seg helt inn i en annen verden.

Har bestemt meg for at jeg nå SKAL begynne å svømme igjen 2 ganger i uka...det er liskom bare å hoppe i det og få kroppen litt mer i form. Trimmer jo sammen med Elin rundt lysløypa også mens Oda er på turn, så nå begynner jeg å bli riktig så flink til å bevege på kroppen :-)))
Vi tok søndagsturen til lysløpya her hvor vi bor.....i midten av løypa har det alltid vært et militært område. Nå er dette åpnet for alle, og det var jo rene skattekammeret for ungene. Det var masse slik bunkerser fra krigen, og ekstra stas var det jo at pappa hadde sovet i den ene hytta sist han var på rep :-)

10-15 slike hytter var det liksom gjemt i naturen

Oda måtte se inn i alle bunkersene

Frøya må ha litt hjelp til å gå

Se hvor flink Frøya er sier Oda

En liten matpause med youghurt var innkludert i turen

Til slutt tar Oda bilde av mamma og pappa...jammen meg fin utsikt på toppen.

6 kommentarer:

Monica sa...

Så nydelige barn dere har! :) Koselig at det blir et bilde av mor og far innimellom også, det tilhører sjeldenheten her i huset.
Kos deg masse med Larsson-triologien (de bøkene er bare knallbra!!), jeg leste de når jeg fikk et sånt bokraid i sommer (begynte når fotball-EM begynte...ja mannen i huset er sports"idiot", he he), så jeg vet veldig godt hvordan du har det. Anbefaler forresten bøkene til Camilla Läckberg også, det er også sånne man ikke klarer legge fra seg.
Nyt dagene hjemme med minsteprinsessa, jobbhverdagen kommer fort nok tilbake (dessverre).
Klem fra ei som skal i bassenget i dag ;)

Elisabeth sa...

hey hey, koselig å stikke innom sånn dann og vann, og du verden så koselig det er så sitte sånn å se bilder av hele familien da.....minner meg jommen meg på at det er fåtalls bilder av meg og mannen som eksisterer...

Jo, Stieg Larsson er nok bra, men jeg leste og leste, og kom liksom ingen vei jeg....skjønte liksom ikke hva jeg leste, men mulig jeg var lei av krim etter å ha lest gjennom hele pakka til Jo Nesbø og Harry Hole....

Du, jeg må si jeg gleder meg til å få sjans til å treffe deg på papirfesten.....det blir kjekt det...ha en fin dag videre..klem

Vibeke sa...

Flotte bilder!! :)

En award til deg ligger og venter i bloggen min.

Vibeke sa...

Hei, ang å linke så gjør jeg det sikkert på en tungvint måte, men jeg bruker html-kode. :)

Strikkelaura sa...

Herlig blogg du har Anne!!
Super skjønne barn :-)

Åse sa...

Hei Anne!

Kjekt å få en oppdatering fra herlige Sola :-) Flott at det går bra med Oda på skolen og Oskar i barnehagen. De var blitt så store, alle tre!!

Hils de andre barseljentene :-)

Klem fra Åse