torsdag 23. oktober 2008

~ Nissejenta er kommet i hus ~Ja det nærmer seg virkelig jul gitt. Det er jo snart 01 november, og da går jammen meg tiden fort avsted.

Jeg holder mildt sagt på å bli kokko av dette høstværet vi har her på vestlandet. Nå har det jammen meg regnet og blåst i et par uker i strekk. Skikkelig frustrerende for det går jo ikke ann å oppholde seg utendørs i det hele tatt. Så meg og Frøya går faktisk en del i åpen barnehage slik at hun kan få treffe andre barn, for de er det iallefall ingen av i denne gata der vi bor.
Må jo si at høsten er vel den verste årstiden for min del.....takke meg til våren og sommeren.

Idag måtte jeg bare knipse litt bilder av Frøya etter kveldsbadet sitt idag. Hun har nemmlig fått ny nissepyjamas som måtte testes. Jeg fikk søren meg ikke av henne den luen som hører til. Jeg vasket jo håret på henne, så jeg måtte jo ta den av en stund slik at håret kunne tørke til hun skulle legge seg. Så det endte med at jeg tok av luen når hun skulle legge seg men hun måtte ha med luen i senga :-) Åhhh.... nå kjenner jeg at jeg gleder meg masse til jul. 01 desember da dras alt julepynten frem i huset her og da skal det pyntes både ute og inne. Kjenner at jeg gleder meg til å begynne på julebaksten.

Ellers er det fint lite på scrappefronten for tiden....tiden strekker liksom ikke alltid til. Merker jo at de kveldene jeg vet at jeg skal ut på noe så har jeg VELDIG lyst til å scrappe, mens de kveldene jeg har mulighet så kommer jeg meg liksom ikke ut av sofaen. Holder på å mekke en adventskalender så litt holder jeg jo på med.

Må nok snart begynne å skrive ut litt skisser og scraplifter til papirfesten også til neste helg. Er jo litt greit å få scrappet litt også når jeg skal bruke så mye tid på papirfesten :-) Da er det jo ypperlig å planlegge litt for da får jeg iallefall gjort noe utenom alt jabbingen. Gleder meg faktisk til å gå på kurs med Boopen......har alltid likt hennes stil så det skal bli spennede og se hva hun skal lære oss på kurs.

Nedenfor ser dere litt mer bilder av nissejenta våres.


Ønsker dere alle sammen en fin helg i høststormene.

4 kommentarer:

Kirsten sa...

Nydelig nissejente!
Takk for hilsen i bloggen min, jeg har en nikon 50mm 1,4 som jeg brukte til de bildene, det er en veldig god linse ja ;)

Maya sa...

Så herlig nissejente :-))) Gleder meg og til jul, men i motsetning til deg digger jeg høsten!!

mo9ca sa...

Skjønne nissejenta!!! *dåne*
-og guri så lik hun er på deg, Anne!!
Gleder meg til å treffes på Papirfest, er jo sørenmeg så lenge siden nå!!

*klem*

Madam sa...

For en nydelig nissejente :-)
Kos deg på Papirfesten i helga!