torsdag 5. februar 2009

Dagene fyker avsted.....

Ja dagene fyker virkelig avsted, og nå er det jammen meg snart helg igjen. Forrige helg dro vi på scrappehyttetur til Fogn. En fantastisk helg med gode venner, mat og scrapping. Det var meg, Maya, Grethe (Flode), Åse, Gry og Annette som har planlagt denne turen siden oktober. Endelig var helgen her og magemusklene har virkelig fått trimmet seg i helgen.


Det var såpass suksee at vi har allerde planlagt at det blir ikke fullt så lenge til neste hyttetur. Helgen bare føyk avsted og plutselig var den over. Vi hadde jo et fantastisk vær så vi måtte jo ut og gå oss en tur i frosten på lørdagen. Bilde ved siden av her er tatt med Maya sitt kamera på selvutløser. Grethe ble syk i løpet av turen, så hun lå til seng mens vi andre var ute og brant av noen kalorier :-) Så derfor er ikke Grethe med på bildet her. Etter turen laget Gry god brownies kake med vaniljeis....mmmmmm nydelig.


I løpet av helgen fikk jeg jammen meg laget 6 bursdagskort, 10 julekort og 3 lo'er. Jammen meg ikke verst syns jeg. Jeg får legge ut litt her i bloggen etterhvert for jeg har ikke scannet noen av det enda. Åhhh jeg lengter rett og slett tilbake til hytteturen


Ellers så har jeg meldt meg på Mesterscrapper på scrapping.no Da får jeg rett og slett håper jeg får gjort noen lo'er da også, men oppgavene til nå er ikke helt min smak men det er jo lov å håpe på at de kan bli bedre. Jeg får iallefall unna litt bilder. Måtte rett og slett melde meg på noe konkurranse nå kjente jeg for jeg kommer liksom ikke igang med lo'er for tiden så da er jo det en fin mulighet til å få kommet igang.


Må nok scrappe litt ikveld for det er jo allerde kommet oppgave 2 i Mesterligaen. Må rett og slett gå litt i tenkeboksen på den oppgaven.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nei å nei for en fin bukett med damer..he he he gleder meg til neste tur. Du er en knakende kjekk dame du Anne men har du glemt ut at vi skal til fogn i dag....sitter her ferdig pakket å venter på deg.

GOD HELG VENNEN

Klem fra Anette

anette sa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
anette sa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.