torsdag 26. februar 2009

~ Frøya 2 år idag ~Tenk idag er solstrålen våres 2 år. Det er helt utrolig hvor fort tiden spinner avsted. Av og til så får man rett og slett lyst til å stoppe tiden litt.

Sitter her og tenker tilbake for to år siden....da er dette bilde tatt der hun er 1 døgn gammel og suger på fingrene sine. Åhh skulle ønsket at de sekundene kunne jeg fått sett på akkurat nå. Lengter tilbake til den helt nyfødt tilværelsen men samtdig så merker jeg at det er godt at nå er også minstemann såpass stor at man kan begynne å tenke litt anderledes når det gjelder de fleste ting. Nå kan vi heller sitte og mimre og se tilbake på bilder når ungene var så små som bildet over her.

Vi har hatt en kjempefin feiring med familien her ikveld.....det ble litt høyt under taket her en stund men det er jo slik det skal være i barneselskap. Frøya fikk masse penger og det passer meg egentlig utmerket for hun trenger en liten fornyelse på klesfronten. Så til uka får vi nok ta oss en god shoppingrunde :-)

Legger ved noen bilder av Frøya som er 2 år idag.........hun var helt oppslukt i kaken og alt annet godt vi hadde laget til bursdagen hennes. Når hun la seg ikveld hadde hun bare et salig flir om munnen. :-)

GRATULERER MED DAGEN FRØYA.....vi er så alle uendelig glad i deg. Mange klemmer fra mamma og pappa, Oda og Oscar.
9 kommentarer:

Linn Hege sa...

Nydelig jente du har! Gratulerer med en 2 åring!

mo9ca sa...

Nåmmen!! Hun er så herlig!!
Gratulerer så masse med dagen - både til bursdagsbarnet selv og til mammaen.

*klem*

Elisabeth sa...

herrefnatt, hun er ille skjønn da....og svipp så var du også med i to-års gjengen.....og to års trassen..hihi....

herlige bilder, og du, ha ei heeeeerlig helg da...

Ann Hedvig sa...

Så herlig jente :o)

Gratulerer så mye med dagen!

Hege sa...

Hællan,så nydelig denne 2 årige Frøya er- Gratulerer så masse med 2-års dagen!

Monica sa...

Så kjempenydelig hun er Anne. Gratulerer så mye med 2års dagen hennes. Er det ikke rart med tiden? Hvor fort den går, jeg mottok mndsplan fra bhg i går, for mars og der står det jammen at min lille prins blir 2 år også. Og det betyr vel at de to neste våre blir 4 snart eller hur? For ikke å snakke om Oda-snuppa di, hun var jo den lille liksom. Vi får prøve så godt vi kan å nyte alt fremover, hvert sekund, knipse bilder av både viktige og "uviktige" øyeblikk sånn at vi kan fortsette med sånn deilig mimring i årene fremover også :)
Klem fra meg

Anonym sa...

Så fine 2 års bildene ble! Du skal vel lage noen fine LO'er av disse. Gleder meg til å se.

klem fra Nettien

Grethes Kreative Hjørne sa...

Gratulerer med vel overstått 2-årdag til Frøya. Skjønne bilder av snuppa!

I dag har jeg endelig oppdatert bloggen min, masa ;)

anette sa...

Fy sørren hun er så herlige,det var kjekt å høre at dere koste dere og at Frøya sovnet med et smil:-))