søndag 5. april 2009

~ En herlig sommer ~


Denne uken leverte jeg til skissomania på scrapping.no. Slet med å plassere noen bilder, og fant dermed ut at jeg kunne se hvordan skissen var denn uken.
Jeg kom jammen meg til finalen, og jeg VANT finalen :-) Så tusen takk alle sammen for alle stemmene jeg fikk fra dere. Utrolig moro å vinne med en enkel stil :-)

Ellers er vi bare inne idag også. Skikkelig kjipt med sykt barn. Frøya har enda masse feber så da er det ikke snakk om å ta henne ute iallefall. Jeg er ikke i form jeg heller, og sliter med øreverk av alle ting.

Men de andre to ungene her er hos besteforeldre og koser seg ute så jeg har igrunnen ikke så dårlig samvittighet over at jeg ikke er ute i finværet. Eneste er Frøya som vil ut, så jeg prøver jo å aktivisere henne litt inne med leker hun ikke har sett på en stund. Når Frøya skal ha sin hvil idag så tror jeg rett og slett at jeg skal sette meg ned og scrappe ukens skisse på skissedilla for den så litt fristendes ut.

Ønsker dere alle en riktig god søndag.

3 kommentarer:

tangent sa...

Utrolig herlig LO! Denne fikk min stemme. Liker stilen din veldig godt! Denne var så sommerlig og fin. Flotte farger og detaljer.

Madam sa...

En kjempefin sommer LO.
Minner meg på at vi går mot en varmere årstid og det gleder jeg meg til :-)

Anonym sa...

Gratla med seieren på denne!! Skikkelig fine farger og bilder.

Håper at dere er bedre i formen snart, det nærmer seg jo påske og rebus, vet du....

Klem Nettien