torsdag 16. april 2009

Så var påsken over..........og hverdagen har for lengst tredd i kraft :-) Vi har vært uten nett i 3 dager og jeg kjente jo at abstinensene begynte å trø virkelig i kraft her. Har vært mye tull med routeren her i huset så nå er den fikset. Men jeg må jo si at det har vært litt deilig også med 3 dager uten data. Får jammen meg gjort masse når ikke internett er i bruk.

Påsken har sust avgårde og vi har hatt flere dagsturer rundt forbi til venner og med venner. Værgudene hadde jo meldt regn hele påsken her, men der tok de jammen meg feil for her har været vært tålig bra. Iallefall når man forestiller seg at man skal belage oss på en påske i regnvær. Mandag som var siste påskedag var vi 5 familier sammen på Vaulen. En kjempefin dagstur med mye latter og moro. Ungene storkoser seg i sjøkanten og jeg kjenner at det er en deilig tid vi går i møte nå.

Tok masse bilder fra vår dagstur på mandag, men siden jeg har venner som ikke vil være vist i blogg så må jeg bare respektere det og legge ut de få bildene jeg har uten at det er andre unger enn mine :-) Vi var jo tilsammen 12 unger og da er det ikke lett å ta bilder der bare mine unger viser :-)

MEN det som var skikkelig gøy var å steke lapper UTE. Hilde hadde jo en GENIAL gassgrill som alle oss grillet på, og til dessert så hadde vi hjemmelaget lapper som Elisabeth og Steffen hadde laget :-) Utrolig gode lapper......så dette må jo bare gjentas Hilde :-) Her under ser dere bilde av herligheten......NAMMI.

Må jo bare si at heimevernslapper smaker utrolig godt :-)

Ellers så har jeg jo scrappet litt i påsken og vært på kortkveld hos Gry.....så helt scrappefri har jeg ikke vært. Får lime sammen ukens skisse på skissedilla nå etterpå så jeg kan få lagt ut den også. Må jo oppdatere litt når jeg endelig har internett igjen :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Må få oppskriften på disse lappene. De så bare sååååååååå gode ut.

klem fra Nettien