torsdag 23. april 2009

~ Invitasjoner ~Da ble jeg jammen meg ferdig med 11 inbydelser til Oda sin bursdag neste lørdag. Jeg fikk klar melding om at fargen på innbydelsene skulle være rosa :-) Laget en enkel utgave av criss cross kort. Kunne gjerne hatt et bånd øverst i selve innbydelsen festet med en stift men jeg får se hva jeg gjør. Nå er iallefall innbydelsene klar.

Ellers er det jammen meg snart helg igjen. Synes tiden flyr avsted og vips er sommeren her. Ikveld skal jeg til Hilde og lage litt mer konvoluttkort. Greit å lage opp litt til forskjellige anledninger. Ser at det snart er tomt i bursdagskorthaugen også her så da er det bare å produsere litt mer.

Imorgen kveld er det vinkveld med den gode gamle barselgruppen som vi nå har holdt i snart 7 år. Gleder meg til det. Alltid kjekt med jabbing, vin og latter :-)

Lørdag er det konfirmasjon fra morgen til kveld. Da er det Maren som skal konfirmeres som er min søsters datter. Det gleder vi oss alle sammen til. Da er det først i kirken og så er det middag og kaker og kaffi etterpå. Da er det alle ungene i bunader så jeg må nok snart finne frem bunad skjortene for å stryke dem og gjøre dem klar.

Søndag er den store plantedagen her hjemme. Da skal vi plante nye planter i alle krukker utenfor slik at det blir fint til Oda sin bursdag og alt er klart til 17 mai. Jammen meg godt at det er meldt godt vær med masse sol og fint. Alltid kjekt med fint vær når det er konfirmasjon.

Ellers får dere alle sammen ha en riktig god helg.

8 kommentarer:

Moia sa...

Så flotte invitasjoner, det er nok stas tenker jeg.Klemz fra Moia

unpi sa...

Så utrolig fine invitasjoner!
Kan tenke meg det var ei jente som ble glad..! :)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Elisabeth sa...

dæsken, de var flotte gitt.......skikkelig god du....

Inas lune hjørne. sa...

Det var noen lekre invitasjoner!

ullpurka sa...

Utrolig flotte innbydelser.
Du er jammen meg flink og legger mye i noe som desverre de fleste ikke vil skjønne at er håndlaget.

Men.. tviler ikke på at de vil falle i smak for de er lekre!

Anonym sa...

Så fine de ble. Mye fine detaljer.

Nettien

Silje Johanne sa...

Hvordan har du laget disse?:)