onsdag 8. april 2009

~ påsken er igang ~Da var påskeferien igang, og vi nyter late morgener med lang og god frokost. Vandrer litt ekstra mye i pyjamaser om morgenen alle mann.

Idag har vi hatt koselig besøk hele dagen av Hilde og Casper. Ungene har lekt både ute og inne og det er jo en slager når trampolinen er kommet opp. Vi har kost oss med god kaffi, is, god eplekake som far kom innom med fra dampbakeriet på Våland...nammi nammi. Så har vi blåst og malt egg og laget god stor omelett med masse god ost på toppen. Vi måtte jo lage noe av alle disse eggene vi blåste som vi har malt :-) Jeg tror at Hilde hadde gjort seg godt som eggmaler, for hun var jo en reser. Dagen idag har vært skikkelig koselig....stille og rolig igrunnen. Imorgen er det meldt tålig bra vær så da får vi nok ta oss en god tur en eller annen plass. Hilde har lovet at hun skal ta med primus så litt egg-koking blir det nok :-)

Her kommer litt bilder fra egg-malingen idag :-)

Oscar maler egg

Full konsetrasjon med malingen

Oda syns det var stas å male

3 kommentarer:

Hege sa...

Så flinke de er!

Grethes Kreative Hjørne sa...

Det ser ut som dere har kost dere skikkelig med påskeeggmaling i dag.
Steinkult det bildet av Oscar som blåser egg. Man ser virkelig hvordan han strever med å blåse *hehe*

Anonym sa...

Hei Anne! Nå har eg vært inne på bloggen din og sett på masse fine bilder og greier. Eg e heilt imponerte! Bildene dine e heilt utrolig flotte, eg sko ønska eg konne ta sånne bilder som deg! Og ikkje minst alt det du scrappe, koss får du d t?? Eg har mye å lera, og håpe du kan visa meg. Snakkes! Klem fra Annette S.H.