tysdag 16. oktober 2007

Dagene fyker avsted.....

Sanna og Frøya studerer hverandre

Dagene fyker av sted og snart er det jammen meg julaften "dåne". Ikke før det er mandag så er det allerede fredag og nok en uke er gått avsted. Synes det er litt skremmene hvor fort tiden går...og nå er snart Frøya 8 mnd. Hun er jo blitt stor jente nå som ruller fra rygg til mage på ett lite øyeblikk....snart åker hun seg fremover og vips så er hun blitt stor. Skulle ønske jeg kunne stoppe tiden litt. Synes denne tiden med Frøya nå er veldig verdifull....jeg koser meg masse med henne hver eneste dag, og prøver å nyte tiden så godt jeg bare kan. Er kjempeglad for at akkurat HUN kom til oss.

Idag hadde jeg barseltreff hjemme hos meg. Vi er vanligvis 5 stykker totalt, men det var en som er på ferie så hun kom ikke idag. Det er ikke lett og ta bilder av disse småtrollene våres for de beveger seg jo hele tiden :-) Det er 5 jenter i barselgruppen og alle er jo bare til å spise opp......4 nydelige og perfekte babyer var hos meg idag og vi voksne har kost oss med hjemmelaget skinkepai m/salat og kaffi til dessert :-) Synes det er herlig og ha disse treffene....det er jo så kjekt og gå annenhver tirsdag til barseldamene. Vi er en skikkelig koselig gjeng der jeg liker alle.....håper at vi kan holde denne gruppen lenge og at vi kan få mange kjekke stunder sammen både med og uten unger. :-)


Her ser dere de 4 herlige jentene i barselgruppen...Oda ser jo noe forskrekket ut da men det er nå så.
Til venstre: Marie, Sanna, Frøya og Elise


Vi la alle sammen med hode mot hode og det ble jo litt kult bilde utav det...


Enda mer nærbilde...Lek på gulvet......nå er det ikke lenge før de kravler over gulvene

Eller så er tirsdagen litt travel dag med turn på Oda...... Oda elsker turn så idag vet det hennes turndag. Ellers så har jeg bare sløkkan på sofaen og sett jakten på kjærligheten....og ellers bare surfa litt rundt på nettet. Nå er det rett før jeg skal i seng...kjenner at det tar på å ha barseltreff :-)

1 kommentar:

Annette sa...

Helledussen sååå søte småtroll! *sukk*
Man kjenner det jo i eggstokkene av langt mindre! :-P
Stilige bilder! Sikkert kjempekjekke å scrappe!

Men julesnakk allerede!?!?
Det er leeenge til julen enda! ;-)