søndag 21. oktober 2007

Har vært og lekt meg i fotostudio :-)

På fredag var jeg i fotostudioet til Elite foto i Stavanger. Når jeg kjøpte kameraet mitt så fikk vi gratis fotokurs. Når kurset var over så sa kursholderen at vi som ville kunne få låne studioet deres gratis for å ta bilder av ungene. Gjett om jeg benyttet tilbudet så på fredag var hele familen og tok bilder.
Oscar ville jo absolutt ikke være med men han myknet opp etterhvert...han måtte rett og slett bestikkes med slikepinne og bom bom eske :-)

Det var utroli moro å leke seg med eget kamera og ikke minst få ta bilder med skikkelig lyssetting. Jeg kommer garatnert til å komme tilbake og ta flere bilder. Nå var jo dette første gang og jeg må jo bare si meg fornøyd med bildene. Jeg tok jo 260 bilder så jeg har jo lit å velge mellom. Her kommer ett lite lass med bilder.10 kommentarer:

Heidi sa...

Herlige bilder Anne!!!!!! Digger det hvor hun kysser han på kinnet!!!!! Vil anta det er kjempegøy å ta innebilder under sånne forhold!!!

CHRISTINE sa...

åh, så fine bilder :D

går det an å leie studio der? jeg vil også :D

Anne sa...

Heisann Christine

Kjekt og se at du stakk innom bloggen min :-)
Du kan leie dette studioet som er i kjelleren på Elite foto i Stavanger. Tror det var 370 for en time og det er jammen meg ikke dyrt synes jeg. Slå dere sammen to stykker eller mer og lek dere i studioet. Kanonkjekt !!! De i butikken stiller inn kameraet for deg og du får det perfekte lyset til å ta bilder i.Jeg tror du er nødt til å være kunde hos Elite for å få låne dette studioet, men det er jo bare til å fremkalle noen bilder så er du jo kunde. Jeg bruker bare Elite foto når jeg fremkaller bilder og velger da matt overflate på bildene. blir utrolig mye finere enn blanke.

Annette sa...

WOW! For noen utrolig lekre bilder av noen nydelige småtroll! :-D
Du har all grunn til å være fornøyd med resultatet her!

Kan glatt forestille meg hvor kjekt det var å knipse villt i studio.

Cecilie sa...

Så flotte bilder av de herlige ungene deres :). Det må jo være kjempegøy å få slå seg løs i studio den måten! Klem

Monica sa...

Kjempefine bilder! Så utrolig moro å få knipse vilt i studio sånn!! Tenker du har noooen bilder å scrappe nå ja, he he.
Nydelige barn :)

Irene sa...

Ååå så mange fine bilder du har tatt. Vet du om det går an å melde seg på fotokurs hos Elitefoto uten å ha kjøpt kamera der? Er det den butikken i sentrum det er snakk om her?

Anne sa...

Hei Irene

Ja klart du kan gå på kurs der selv om du ikke har kjøpt kameraet der. Jeg tenkte jeg skulle gå på kurs etter jul. Jeg har gått på det grunneleggendes kurset så nå vil jeg ta ett annet kurs. Du må bare hive deg på du også.

Anne-Britt sa...

Wow for noen fantastiske bilder. Er helt imponert. Du kan trygt være fornøyd med dette resultatet :)

Karialov sa...

så arti å ha den muligheten å låne studio og ta skikkelige bilder. :)

var kjempe flotte bilder. :) :)

ha ei fortsatt flott helg

~karianne~