måndag 8. oktober 2007

Gresskar åkeren....

Alle samlet foran hønshuset

Oscar har plukket seg ut ett lite gresskar......

Bare så vidt at Oda klarer å løfte dette gresskaret :-)


Oscar ble skikkelig god venn med gårdshundenDet var masse marihøner på de visne solsikkene som var i åkeren, så dette var jo veldig spennede.


Det er jo noen små gresskar å velge i......


GRESSKAR :-)

Så var denne helgen også over og ny hverdag er over oss. Det har vært en travel helg med shopping og gode turer :-) Jeg har hatt besøk av Maya med ungene som nå har vært hjemme på Sola i høsferien. Så vi har shoppet oss fattige på srappesaker og kost oss masse sammen med ungene både ute og inne.
På fredag dro vi til en gård på Kolnes som jeg har vært på de tre siste årene i forbindelse med Halloween feiring. På denne gården har de masse masse gresskar som de dyrker selv, og som de selger. Men iår når vi kom så var det nesten INGEN gresskar.....vi var skikkelig forundret over dette, men det var rett og slett det dårlige været vi har hatt i sommer som gjorde utslaget. Det var nesten ingenting av det de hadde dyrket som kom opp. Skikkelig trist for bonden var skikkelig lei seg for dette. Men vi fikk plukke med oss de vi fant og så ble det jo litt små gresskar da til å ha på stuebordet som pynt. Ungene koste seg selv om det var lite gresskar. Det var en laaaang rekke med vinset solsikker og der var det masse med marihøner på.....så ungene tok de på kroppen og på armer for å telle hvor mange år de forskjellige var :-)
Alt i alt en fin tur til Kolnes gården......selv om det var veldig lite gresskar.
Forøvrig så ble bildene veldig mørke...syns det er vanskelig å få gode bilder i skygge og sol om hverandre.

2 kommentarer:

Lene S sa...

Jeg synes bildene dine er helt nydelige!! For en perfekt setting til en familie fotoshoot!

:o)

Camilla ...or ecam :-) sa...

Hei! Så flotte bilder og så flotte gresskar!! Jeg er selv på jakt etter et sted å plukke gresskar. Kom over bloggen din da jeg søkte etter steder på nettet. Har du noe i mot å tipse om navnet på den gården dere var, eller var det nå helt tomt der?