laurdag 23. mai 2009

~ 1 års bryllupsdag idag ~Idag er det allerede 1 år siden vi giftet oss på den Norske ambassaden i København. Utrolig hvor fort tiden flyr avsted, og idag bare mimrer vi over den fantastsike turen vi hadde sammen med våre forlovere. Snart tar vi oss en ny tur til København for det var så utrolig mye mer jeg ville se men som vi rett og slett ikke rakk over.

Det var en fantastisk helg med utrolig mye program. Båturer, Wallmann show, god mat og god drikke. Været var jo fantastisk den helgen med godt over 25 grader hver dag. Det kunne liksom ikke bli bedre. Og med godt selskap i våre forlovere Elisabeth og Atle så ble rett og slett denne langhelgen perfekt for oss. Det manglet liksom ingenting.

Ikveld må jo dagen feires. Så vi skal rett og slett til våre forlovere å spise god middag og masse god vin. Ikveld skal vi rett og slett nyte kvelden uten barn ett døgn og bare mimre fra den kjekke turen vi hadde :-)

Nå har min kjære vært og kjøpt mange flotte røde roser og dekket på godt frokostbord med egg og ferske reker. Så nå skal vi nyte en lang frokost med ungene før de leveres rundt der de skal være til imorgen :-)

God helg alle sammen!

2 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Gratulerer så mye med 1-års dagen.

Vi feirer alltid vår dag med brask og bram, og fyrverkeri i lange baner. hehe.

Giftet oss på nyttårsaften 1999. :o)

Kari sa...

Gratulerer med 1-årsdagen! Vi glemmer som regel vår bryllupsdag, enda den kommer dagen etter min bursdag. :-)