måndag 18. mai 2009

Litt 17 mai bilderDa var jammen meg 17 mai over for denne gangen. Vi har hatt en flott feiring av dagen med masse god mat, kaker is og brus.

Det var jo meldt regn her hele 17 mai, men heldigvis kom det ikke en dråpe før klokken var halv ni på kvelden. Men det var en sur og kald dag med masse vind. Men ungene brydde seg ikke om det så etter barneoget så var vi på skolen med besteforeldre og søsken. Vi boltra oss plass på et bord i gymsalen og det ble det spist kaker og brus. Ungene var med på leker og fikk masse premie. Til slutt ble dagen rett og slett redda med at de fikk velge seg ut en gassballong. Utrolig hvor mye en gassballong egentlig kan glede :-)

Etter skoleturen slappet vi av hjemme med enda mer is. Vi hadde beøk av Anette og min bror så det ble rett og slett et nydelig grillmåltid med bakt potet og masse godt kjøtt og pastasalat. Rett og slett årets beste grillmat :-)

Var kjempesliten når gjestene gikk, så her kommer det litt bilder fra gårsdagens 17 mai. Her var overskyet og vind hele dagen så det ble ikke så mange bilder som jeg pleier å ta men det ble da noe bilder alikevel.

Her er ungene før de skal gå i 17 mai tog.

Meg og mine foreldre ser venter på toget. Oscar skulle jo også ha gått med barnehagen men siden han har vannkopper så var har litt redusert og da fant vi ut at han bare kunne se på igår.


Pappa og Frøya venter på toget

Røverjenta våres

Her kommer Oda sin klasse....hun var jo så stolt å gå med skolen for første gang. Her bærer hun dusken i fanen til klassen.

På skolen stengte de aktiviter og salg klokken to, men da var det ei som ikke ville hjem. Så her vandrer Frøya mer eller mindre alene i skolegården etter at alle er gått hjem. Det var stor stas med gassballong som morfar spanderte.
Det var det.....orker ikke å krympe mer bilder nå :-) Ønsker dere alle en riktig fin uke.

1 kommentar:

Maya sa...

Kjempefine bilder fra dagen i går....høres ut som dere hadde en fin fin dag. Kjekt for ungene når dagen de har ventet på endelig kommer. Og så ikke minst - vi kommer oss igjennom uten regn :-)