tysdag 12. mai 2009

~ Sandvedparken ~Her er en lo jeg laget for en mnd tid siden men har glemt å legge ut. Disse bildene som her er brukt hadde jeg gledet meg til å scrappe, men de var utrolig vanskelige å både plassere og finne mønsterark. Så til slutt bare ble det slik oppstilling som dette for jeg var rett og slett lei av og se den på scrappepulten.

Eller har jeg laget en del julekort i det siste. Laget hele 9 stykker her en kveld, men jeg lager jo alle like da :-) Men de kan jeg jo ikke vise før til jul hehe.

Været her er supert for tiden så jeg er mye ute på dagtid. Dagene bare fyker avsted og det er noe hver dag denne uken som vi skal være med på. Idag har jeg faktisk vært på jobb hos Familieskatter, så jeg kom jo hjem med en del nye mønsterark. Så nå skal jeg rett og slett brette opp armene og lage noen bursdagskort. :-)

Ha en videre fin uke alle sammen.

12 kommentarer:

ullpurka sa...

For en aldeles nydelig LO dette er Anne.
Stilig med et så orange ark til disse bildene. Fremhever det lilla veldig godt. Og du.. den grenen som uglen sitter på.. Hva er det for en? Lekker.

Digger oppsettet ditt veldig godt og LOene dine blir alltid veldig klare og rene i fargen. Scanner du eller tar du bilder?

Håper du får en nydelig uke. Klem

Jonna sa...

Kjempelekker LO! Liker hvordan bølgepappen kommer frem både over og under. Og ugler er aldri feil!

tangent sa...

Så nydelig den var! Lekkert oppsett og flott fargevalg. Fint med sonja til tittelen (kanskje jeg skal børste støvet av mitt også...)

Ha en fin dag!

Catrine sa...

Julekort! *hehe* Du er jammen tidlig ute!
Herlig LO!
Ønsker deg en fortsatt fin uke! :)

Wenche sa...

Nydelig LO.
Syns du har løst "oppgaven" på en glimrende måte

Siv Anne sa...

Nydelige bilder. Veldig varm og lun i fargene denne LOen. Enkelt men nydelig pyntet og jeg likte veldig godt bølgepappen på denne

Vibeke sa...

Denne var jo bare utrolig fin!! Veldig fine bilder. :)

Inas lune hjørne. sa...

Er det mulig, sier jeg bare! Med disse bildene kunne jeg fort ha brukt massevis av farger, men det ble utrolig lekkert med å bruke brunt. Joda, bildene er "oppstilt", men det er akkurat slik jeg liker det. Du får det til å bli "helt rett".

Gleder meg til å se lilla kort! :o)

Monica sa...

Kjempefine bilder og en flott LO! Bildene kommer veldig fint frem :)
Men du...jobb...jobber du hos Familieskatter? Er ikke du hjemme? Følger ikke jeg helt med?
Sees vi på papirfesten forresten? Jeg kommer!! :) *klem*

Maya sa...

For noen herlige bilder - skikkelig fargerike og flotte....og det ble jo siden og :-)

Grethes Kreative Hjørne sa...

Nydelig LO med spennende fargevalg til bildene.
Jeg må få se og scrappet disse bildene jeg også.

lin sa...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情