måndag 25. mai 2009

~ 17 mai ~Da var jeg i gang med 17 mai bildene. Jeg skal lage en dobbel lo med 17 mai bilder for jeg vil ha med mer enn 1 bilde fra denne kjekke dagen. Men til nå har jeg bare laget en side, så jeg legger ut denne foreløpig. Som sagt så kommer det en dobbel side med 17 mai bilder.

Ikke lett å scrappe 17 mai bilder, derfor ble denne meget enkel.

Nå har Frøya også fått vannkopper. Ganske nøyaktig 14 dager etter at Oscar fikk vannkopper. Så nå må jeg igjen sitte inne noen dager til det verste har gitt seg. Bare hun blir frisk til helgen for da skal vi på hyttetur sammen med et vennepar av oss og det gleder jeg meg masse til. Iallefall når det er meldt en stor sol 5 dager på rad hele langhelgen :-)

Ønsker dere alle en riktig fin og solrik uke :-)

6 kommentarer:

unpi sa...

Denne var kjempesøt!
Flott bilde av ei nydelig jente, og akkurat passe stasjet, slik at bildet kommer til sin rett :)
Flott fargevalg!

tangent sa...

Nydelig! Veldig fint med sømmen! Liker godt den rene fine stilen.

Anonym sa...

Så koselig side. Frøyå fikk altså til slutt vannkoppene. Har hørt om puss, puss, så får du en suss.........,gjelder vel også for vannkoppene da. Ja, ja, så har alle dine hatt disse koppene. Kos dere på hyttetur til helga og ikke drikk billig spansk hvitvin. (du kan da falle i koma).
klem fra Nettien

Lambi sa...

Hei! Ikke vært på bloggen din før jeg men fant bloggen din via o'Heidia.Er litt ny i bloggverden og surfer meg rundt og kikker på alle de flott bloggene til så mange flinke scrappere og kortlagere. Ville bare si at jeg synes du lager kjempe fine ting og denne 17.mai LOen var skikkelig fin!:)

Kari sa...

Så nydelig 17.mai-LO! Ikke overdrevet rød/hvit/blå - men akkurat passe :-)

linn kristine sa...

Nydelig 17.mai side. Lekre og skikkelig passende ark til en LO med dette tema. Vakkert bilde av frøkna di. :D