laurdag 16. mai 2009

Har kommet inn i en lilla sone :-)Jeg har virkelig kommet inn i en lilla sone om kveldene :-) Jeg ble utrolig inspirert til å lage kort igjen av og se i Ina sin blogg. Hun lager utrolig mye lekre kort for tiden og er også en utrolig flink scrapper. Så her bør dere virkelig ta dere en titt på alt det flotte hun lager.

Når jeg da så at hun hadde laget kort med den nye BG serien så måtte jeg jo bare ha disse arkene. Jeg scrapper jo aldri lilla, men det var litt moro å prøve en annen farge. jeg er heller ikke noe på STORE sløyfer men av og til er det kjekt å strekke grensene litt :-) Har storkost meg flere kvelder denne uken med å produsere opp litt kort. Jeg er jo slik at når jeg først finner en løsning på kort som jeg liker så lager jeg alltid opp en del like kort :-)

Disse kortene her er omtrent kopiert fra Ina sine kort. Til og med bilde er det samme :-) Men jeg har storkost meg når jeg laget disse kortene, og man lærer så lenge man lever er det et ordtak som heter.

Så takk til Ina som iallefall gir meg masse inspirasjon. Håper at du tar det som et komplimang at jeg lifter dine kort :-)

Så til slutt et meget enkelt bursdgaskort :-) Ikke alltid jeg legger ned like mye arbeid i kortene når det bare er slik klassebursdag Oda skal ha dem til.


Så var det lørdagskveld og dagen før den store dagen. Vi har vært ute hele dagen idag og grillet og kost oss ute. Det skulle rett og slett vært 17 mai idag med 18 grader og sol. Var nesten litt for varmt på terrassen idag. Imorgen er det meldt regn her og det er jo bare helt utrolig med så mye fint vær vi har hatt så når 17 mai kommer så regner det. Men jeg håper i det minste at ikke regnet kommer før etter at toget er gått. Er jo så mye kjekkere med opphold. men været kan ingen styre så det er bare å vente og se hva som skjer. Uansett så skal det feires om det blir regn eller ei. Vi får besøk her på grilling på ettermiddagen, så grille skal vi uansett vær. :-)

Jeg vil ønske alle mine venner og alle mine lesere av bloggen en riktig fin 17 mai

3 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Så utrolig kjekt å høre at jeg inspirere, Anne. :o)
Og tusen takk for de fine ordene. *klem*

Synes du har laget lekre kort her, med din egen vri på de.

Håper dere får en flott 17.mai!

Grethes Kreative Hjørne sa...

To knallfine kort. Og kul LO i innlegget under.
Wisteriaarkene er jo bare lekre.

Ha en fin 17. mai!!!
Heia Norge og Aleksander Rybak. Takk for følget og kommentering av sanger og kjoler under Grand Prix :)

Elisabeths verden sa...

Lilla er jo en deilig farge, og jammen var ikke kortet nydelig!!

Takk for snikkikk på herlige 17.mai barn også ;)