torsdag 18. juni 2009

~ Oscar er blitt 4 år ~


Tenk Oscar er allerede blitt 4 år! Du verden som tiden flyr avsted. Han var 4 år igår, så nå har vi hatt 2 dager til endes med bursdagsfeiring så nå er mor lei av å baka kaker og styre og stelle her. Men det er jo litt gøy og da :-) Han hadde barneselskap på tirsdag og familien igår på selveste dagen. Det var et utrolig bra gavedryss dette året....var jo reneste julaften her igår med alt det flotte han fikk. Så Oscar la seg bare med et bredt smil om munnen både igår og idag.

Oscar ville jo helst ha fri fra barnehagen idag for han hadde så masse kjekke nye leker å leke med. Men i og med at han har fri to dager i uka så syns jeg at han måtte gå idag...dessuten så skulle han jo ha med seg is i barnehagen.

Nå skal jeg rett og slett sette kursen ut gatedøra.....ta fatt på sykkelen som står utenfor døra og trø opp til en Elisabeth som snart reiser på ferie. Må jo ha en "kåne-prat" før hun reiser så nå stikker jeg rett og slett ut og lufter vettet litt etter at freden er senket seg her.

1 kommentar:

Grethes Kreative Hjørne sa...

Gratulerer med vel overstått 4-åring.
Emil er så fornøyd etter at han fikk komme i bursdagen og snakker stadig om Oscar :D
Så masse lekkert du har laget siden sist jeg var i bloggen din. Vi er jo bare på Ølberg for tiden og der er det dårlig med nettforbindelse. Deilig, men også herlig å være hjemme denne uken og få se litt av sin egen stue...
Nå er det leggetid, men må skifte på sengen først.
God natt!

*må jo skrive noen ord siden du ikke er på msn* ;)