måndag 15. juni 2009

Snart skoleferie....


Ja nå er det jammen meg snart skoleferie og Oda har bare 4 dager igjen på skolen. Hvor er dette første skoleåret blitt av.....nå etter sommeren er det allerede opp i 2.klasse. Synes nettopp vi sto der alle sammen i skolegården på første skoledag.

Temperaturen her hjemme er ikke noe særlig å skryte av. Bortsett fra at vi har sol, så kunne vi jammen meg hatt det litt varmere også. Vi har stort sett 14 grader her om dagene. Vi sitter her og blar i sydenkataloger men har innsett at det blir ikke noe sydentur på oss dette året. Nå begynner jo jeg å jobbe igjen i september, så da er det kanskje litt mer å hente på kontoen til neste år. Vi sitter også her og vurderer campinglivet....ja dere leste riktig : CAMPINGVOGN.....ja av den store sorten vel og merke..... for det nytter ikke med en liten vogn med en familie på 5 stykker. Men vi får se hva vi ender opp med.

Igår søndag tok vi turen til Gausel fritidsgård sammen med min bror og ett vennepar av oss. En kjempekjekk plass for unger der det er en del dyr og lekeplass. Vi grillet og koste oss hele dagen.

Etter dagsturen tok vi oss en tur til Ølberg camping og besøkte Grethe, Ronny og Emil. Hadde oss en god kaffipause der før vi vendte nesen hjemover.

Denne uken blir travel for min del. På onsdag blir Oscar 4 år og dette må jo feires. Så imorgen skal han ha noen gutter i selskap her, og onsdag som er selve dagen blir det familieselskap. Oscar kan nesten ikke vente til disse dagene kommer men nå er de jo her snart. Det betyr baking i to dager for mor, så jeg er allerede igang med forberedelser.

Her kommer det litt bilder fra gårsdagen når vi var på Gausel fritidsgård.






2 kommentarer:

Lene s sa...

Så koselig å lesa i bloggen din! Så utrulig masse gøyt dåke finne på. Me skal til Stavanger i sommar, så eg gledar meg litt ekstra når eg kikkar på dei flotte bildene frå turane dåkas! Ha ein fortsatt fin kveld!

ullpurka sa...

Ser ut som både store og små hadde en kjempedag på denne gården. rart det der... men har ungene det bra så har vi voksne det og.

Og så skjønne barn du har Anne.. Til å spise opp.

ha en nydelig dag videre.