torsdag 4. juni 2009

En fantastisk pinsehelgNå var det jammen meg på tide å oppdatere bloggen her. Vi har hatt en fantastisk flott pinse helg på hyttetur sammen med et vennepar og deres 3 barn. Frøya var ikke med på turen pga at hun ble så hardt rammet av vannkopper en snau uke før vi reiste så hun har kost seg hos mormor og morfar i 3 netter. Utrolig rart å reise på tur en langhelg uten Frøya og kun med de to andre, men det var jo også utrolig deilig å slippe bleieskift og bare kose oss med de to eldste. Så fikk de litt ekstra oppmerksomhet denne helgen. Luksus med 2 barn på tur når man er vant med 3.

Vi har storkost oss hele helgen med båtturer, krabbefiske og ikke minst bading både i sjø og på land. Vi har hatt godt over 20 grader alle dager og blikkstille på sjøen. Det har vært mye god mat denne helgen og lørdag grillet vi en kjempegod middag. Vi har storkost oss både små og store.....ble noen kalde pils på terrassen i varmen og livet var jo bare herlig. Utrolig nok har ungene vært supersnille denne helngen...null krangling og ingen grining og da koser vi voksne oss også. Nå var vi så mange unger denne helgen at de hadde jo hele tiden noe å finne på så det var bare herlig.

Legger ved et stort bildedryss fra denne herlige helgen vi har hatt. Det var rett og slett nedtur å komme hjem og gradestokken sank betraktelig. Håper vi snart får sommer for fullt nå for dette var virkelig en forsmak på sommeren. Dere kan klikke på bildene så blir de litt større.

Tenk nå er det bare 2 uker til Oda slutter skolen.....da har hun allerede gått ett år på skolen og skal ha 2 mdn ferie. Gleder meg til gode og late dager på stranden fremover.....nå venter jeg bare på at gradestokken skal gå oppover igjen.


Oda koser seg i sjøkanten rett nedefor hytten. Kjekt å fange krabbene med håven.


Tove, Livar, Marcus og Oscar i bakgrunnen følger nøye med på krabbefiske


Min venninne Tove bak nettet :-)

Reisefølge vårt :-)

Mmmm jammen meg godt vi hadde masse is i fryseren

En pause fra sola....da er det DS som gjelder

Herlig å dyppe kroppen litt i sjøen....men det var jo litt kaldt.

Skjønne lille Vilde 3 1/2 mnd gammel

Grillkongene Jan og Tove

Etter maten fikk ungene grille marsmellow......det var visst digg

Her er vi på skogstur

Det er såååå kjekt å fiske krabber....de bodde jo nede ved bryggene

Ingen kommentarer: