tysdag 20. november 2007

Enda en gang i studio :-)
Da har jeg vært og lekt meg nok en gang i studio. Det er jo så moro :-) Man blir liksom aldri lei av å knipse. Jeg var med en venninde denne gangen, og hun knipser masse familebilder av oss. Her over er det ett bildedryss fra lørdagens fotografering.
Dagene fyker dagene avsted. Jeg føler at det går rett og slett litt for fort nå fremover og vips så er det 1. desember. Driver og lager julegaver til den store gullmedaljen, så jeg får gjøre en skikkelig innspurt her nå. Akkurat nå driver jeg og lager juleposer med noe ekstra godt oppi som jeg kan gi bort til venner nå i adventstiden :-) Har fått helt dilla på disse posene, så jeg vet ikke hvor mange jeg ender opp med. Men kjekt er det å lage den iallefall.
Ellers så går dagene med masse kontroller på helsestasjonen. Oda har vært på 5 års-kontroll, Frøya har vært på 8 mnd. kontroll, og nå om noen dager skal Oscar på 2 års kontroll. Føler ikke jeg gjør annet enn å gå på kontroller, legebesøk og tannlege. Oda har også vært og skrevet seg inn på skolen. Så til høsten så får vi en skolejente. Merkeligog tenke på at lille Oda skal begynne på skolen neste år. Litt skummelt og også litt trist synes jeg for da går vel tiden enda fortere.
Gleder meg til adventstiden med nisser og pynt i stua. Dette året skal alt pynten opp 01.desember og så pynter vi treet noen dager før jul. Skal bli kjekt og bake litt med ungene og få litt ekstra julestemning. Håper at vi får en hvit jul.
Scrappingen har stått stille en god uke nå....har enten vært så trøtt når kvelden kommer, eller så har jeg vært ute om kveldene. Skulle jo egentlig scrappe litt ikveld, men det er det jo ikke blitt noe av.

4 kommentarer:

Annette sa...

Ååååååh! For noen lekre bilder!!!
Høres ut som du/dere har en super førjulstid!

Forstår godt det er blanede følelser i fht. å få en skolejente. Jeg får tårer i øynene bare av å tenke på at Endre skal skrives inn på samme tid neste år. Tiden går så alt for fort mange ganger.

Klem

Karialov sa...

kjempe flotte bilder. :) :)
blir flotte til jul dei her. :)

klem

Elisabeths verden sa...

Veldig flotte bilder av de skjønne ungene dine. Må jo være fantastisk å få låne studio, og bare kunne boltre seg med kameraet.

Høres også ut som om du gleder deg til jul, og til å pynte hus og bake med ungene. Gleder meg til å se bilder og lo'er fra dette, jeg :)

~Lise sa...

Så kjekke bilder! :) Kjekt at du fikk med alle på samme bilde denne gangen.

Jeg måtte flire litt når jeg så bildet av Frøya i nissedrakten - guri så skjønn hun var. Og så lik hun var Oskar, særlig på det tredje bildet fra toppen.

Ellers kjekt å se at du begynner å få dreisen på gaveposene ;)