onsdag 21. mai 2008

Det kribler i magenJa nå kribler det virkelig i magen, og man kjenner på kroppen at noe skal skje. Imorgen tidlig reiser til vi København, sammen med 2 forlovere og gifter oss fredag 23 mai klokken 13.00 på den norske ambassaden. Gossjameg jeg har reisefeber. Jeg gru/gleder meg noe voldsomt. Jeg er bare sjeleglad for at flystreiken nå er over og at det ikke lenger står for noen fare med avgangen våres imorgen.

Det ble jo et lite ekstra døgn med litt ekstra kaving og stressing i forbindelse med streiken men nå er den jo over og man kan rett og slett bare nyte tyren vi har foran oss og også vite at vi kommerf vel hjem når vi vil.

Hele helgen er fullbooket med bare kjekke ting og opplevelser. Været melder de til knallsol og 17 grader. Går det ann å bli bedre da ? Vi reiser uten barn og skal bare kose oss 4 voksne en hel langhelg sammen. Rett og slett herlig. Gleder meg til å rett og slett sette meg ned i nyhavn med en iskald pils i hendene og bare se på livet :-))

Kommer nok med referat og bilder fra turen når vi kommer hjem igjen. Men nå blir det iallefall 6 datafrie dager, der vi rett og slett bare skal nyte livet.

7 kommentarer:

Irene sa...

God tur til og lykke til med bryllupsdagen. Håper dere får en uforglemmelig dag. Gleder meg til å se bilder.

Broggis sa...

Til lykke med bryllupsdagen! Håper dere får en fantastisk dag!!

Monica sa...

Masse lykke til Anne! Skal tenke på dere på fredag, kommer til å bli en såå koselig dag. NYT DEN!! *stor klem*

Oddbjørg sa...

Godt streiken er over, jeg har nemlig tenkt på deg/dere hver dag siden den startet. Jeg trakk et lettelsens sukk i dag morges da jeg fant ut...både for deg og meg..hihihi..
Masse lykke til og jeg gleder meg til å se bilder fra dagen og helgen.

Heidi sa...

Åh ... tenker det blir en flott opplevelse altså. Lykke til og god tur. Håper livet som "kone" står til forventningene. =9

Heidi

Monica sa...

GRATULERER SÅ MYE MED BRYLLUPSDAGEN!! Håper du er i den 7. himmel (og enda litt til). Gleder meg til referat og bilder! Kos dere videre, nyt den deilige følelsen. Klem

Marit sa...

GRATULERER SÅ MYE SOM FRUE! :-)
Håper dere har det akkurat slik du hadde håpet og helst enda litt bedre.
Gleder meg til referat og bilder