laurdag 3. mai 2008

Oda er 6 år idag!
Tenk den store/lille jenta vår er 6 år idag. For 6 år siden lå jeg på sykehuset med henne og synes vi hadde verdens vakreste baby. Og nå er hun verdens vakreste 6 åring :-)
Tiden flyr utrolig fort avsted, og til høsten skal hun allerede begynne på skolen. Hun går en spennende tid i møte.

Idag har vi hatt barneselskap her med 9 unger, og jeg må jo bare få si at vi har hatt en fantastisk flott dag ute i hagen. Hver gang Oda har bursdag så skinner sola og tempen er høy. Selskapet begynte klokken tolv og klokken åtte gikk den siste gjesten :-) Det er jo så koselig å sitte på terrassen når ungene blir hentet og de fleste foreldrene sitter ned og får en kopp kaffe før de drar hjem. Så jeg kjenner det i fjeset idag at vi har vært mye ute. Tror nemmlig aldri at jeg har hatt så god farge i mai mnd før :- )

Hele dagen idag er tilbringet utendørs. På kveldingen så grillet vi kylling og så spiste vi deilig grillmat. Oda hadde besøk av Ranveig til "the bitter end" så det var stas når vi hadde middagsbesøk. :-)

Når freden senket seg i åtte tiden ikveld så var det påan igjen å bake kaker til imorgen. Da er det familieskap her med feiring og gavedryss imorgen også. Fant ut at det kunne bli litt voldsomt å feire både med unger og familie på en dag så da deler vi det opp i to. Så har vi noe å glede oss til imorgen også. Værmeldingen lover bra så det blir det en ny da i hagen. Rett her slett HERLIG!

Eller så har jeg vært og hentet kjolen idag til bryllupet....kjenner det kribler litt i magen nå, for om 3 uker er jeg faktisk gift. Idag gikk jeg også innom en skobutikk når jeg hentet kjolen, og da fant jeg noen hvite sko som bare passet perfekt til kjolen. Så nå nærmer det seg København tur på oss og vi gleder og masse til turen. Er utrolig mye kjekt vi booket oss inn på så nå telles dagene nedover. Nå er det bare 19 dager igjen til vi reiser....phhuuu.

Så nå skal jeg bare ned og ta på ett gelelokk på ostekaken, og så skal jeg vadre meg ut på sofaen og nyte de siste minuttene før jeg rett og slett skal i bingen.
Alt i alt en fortreffelig kjekk og innholdsrik dag med masse blide unger og masse god mat :-)


En blid og glad Oscar som har fått vært med på bursdagsfeiring

Embla var utrolig flott i flamenco kjolen sin :-)

To gode venner.....Ranveig og Oda

4 kommentarer:

Monica sa...

Gratulerer med Oda. Tenk 6 år og snart skolebarn, tiden flyr så fort!! Høres ut som om dere nyter deilige vårdager "der borte". Kos dere masse med familieselskap i morgen, håper det blir nok en herlig bursdagsfeiring for den store/lille jenta deres :)
Nå nærmer det seg virkelig bryllup...høres ut som om du har det meste under kontroll og det er kjempebra. Gleder meg sååå til referat og bilder! :)
*klem*

bibbi sa...

Hjelpe meg som tiden flyr! Gratulerer så mye med vel overstått Oda! :)

Annette sa...

Gratulerer med 6 åring i hus! :-)
For noen flotte bilder av bursdagsbarnet og selskapsgjestene!
Håper du koser deg i sola på Sola :-)
Finværet får vi visst beholde til over helga!

Maya sa...

Flotte bursdagsbilder. Kjekt at gaven herfra falt i smak....Sarah syns og at det var fine klær, så det spørs om ikke hun må få et sett hun og :-))

Kos dere videre i finværet..her er det sommertemperaturer og det er herlig!