laurdag 10. mai 2008

For noen herlige dager.....Ja dette været vi har nå er jo bare helt fantastisk. Kan faktisk ikke huske at jeg har vært så brun så tidlig i mai noen gang :-) Finværet bare fortsetter og forsetter og jammen meg blir vi brune til vi skal gifte oss om 13 dager...iiiiikkkk .....det er jo bare 13 dager til vi gifter oss og 12 dager til vi reiser på årets tur. Gleder meg noe sinnsykt nå og alt er snart i boks når det gjelder både klær og sko og juveler :-) Rett og slett deilig å kunne fornye garderoben både i finklær og nye sommerklær. Så nå skal det rett og slett bli kjekt og reise på tur med gode venner og nyte 3 netter uten barn og bare være oss selv og KUN oss :-) Ser virkelig frem til denne begivenheten, og vi gleder oss stort alle sammen nå.

Dagene går fremover og vi koser oss ute fra morgen til kveld. Blir jammen meg ikke tid til mye data og tv nå lenger. Jeg storkoser meg som hjemmeværende akkurat nå og drar på dagsbesøk mer eller mindre hver dag. Enten så sitter vi her i hagen eller så koser vi oss i andre hager. Rett og slett terapi både for barn og voksne. Gassgrillen har virkelig fått kjørt seg denne mnd.....blir vel snart lei av grillmat vil jeg tro. Håper bare at været holder til 17 mai og at vi får like fint vær på vår nasjonaldag. Ungene gleder seg masse til denne dagen, selv om Oscar nok ikke hvet helt hva han gleder seg til.

Idag har vi tilbringet dagen i hagen og rett og slett storkost oss i finværet. Ungene har til og med badet ute i dag. Vi fyllte opp badebassenget og vannsprederen har gått for fullt både idag og igår. Når det er oppimot 20 grader i skyggen så syns jeg det er helt greit. I hagen her var det sikkert enda varmere. Så med vann og mat ute så er det ikke annet enn frydhyl i hagen og da slapper jeg også av. Tenk visst vi får dette været hele sommeren....det hadde virkelig vært noe.


Tror nok at Frøya blir bonde så mye som hun sitter på denne traktoren...*ler*

Frøya bare elsker denne traktoren :-)

4 kommentarer:

Camilla sa...

Neimmen så herlig hun så ut på traktoren da!! :)

Marit sa...

Så spennende det høres ut med giftermål i sikte Anne,håper dere får en flott dag.Skjønner du gleder deg,LYKKE TIL. Og jeg gledermeg selvsagt til å se bilder fraden store dagen. ;-)

Og Frøya var jo yndig selv på en traktor,Estin er også glad i å sitte på traktoren.

Maya sa...

Høres ut til at dere har det ganske så perfekt om dagene..herlig det! Vi er heldige som har så flott vær - det er bare å nyte det! Kjekke bilder av Frøya på traktoren..tok nettopp nesten like av Sophie...hun syns og den var veldig kjekk :-)

Ha en fin fin uke.

Elisabeth sa...

så koselige bilder fra en sommerklar hage...ser jo kjempeflott ut den hagen deres da...gosh.... ja, sola steiker, uten tvil, men er jo kjekt for deg å ha fått fargen i boks før den store dagen da.....