måndag 19. mai 2008

Vår 17 mai feiring

Så var 17 mai over for denne gangen, og jeg har akkurat rukket og satt meg ned og lastet inn 17 mai bildene. Litt i det seneste laget, men jeg legger ut et lite bildedryss fra dagen våres.

Dagen startet med at vi så barnetoget i Sola. Oda skulle jo sitte på med traktor, så da var det jo for oss andre og stå og se på toget og ta bilder av Oda. Etter barnetoget gikk vi på Stangeland skole som er den skolen Oda skal begynne på til høsten. Alltid kjekt på skolen med masse kjente, kaker, is og ikke minst leker for ungene. Og så selvfølgelig denne berømte gassballongen som de absolutt bare må ha. :-)

Etter skolebesøket var det hjem og få frøya til å sove litt, mens vi andre grillet litt snacs på grillen. Klokken seks var vi invitert til Elisabeth og Atle på middag og kake og kaffi.
Frøya sov hos mormor om natten, mens de to andre rakkerungene våres fikk være oppe til halv tolv på kvelden. Tror det tok nøyaktig ett minutt fra de ble lagt om kvelden til de sovna av utmattelse.

Alt i alt en strålendes flott 17 mai for både store og små. Her kommer det er lite knippe av bilder fra den store dagen :-)Meg og Frøya og mormor (til venstre) ser på 17 mai tog.

Morfar, Frøya og mormor


Oda vinker fra tilhengeren på traktoren

3 små festkledde unger

Er vi ikke flotte?

Oda var så stolt og kry i festdrakten sin

Pappa og Frøya i hagen

Lille Frøya

Mmmmm godt med pølse

Is må man jo ha når det er 17 mai

Dette er is nummer 4 denne dagen

Herlig med is når det er 17 mai.
Ellers så minker dagene drastisk nå til den store turen til København. Det er bare så forbaska at det er streik. Inatt går Stavanger lufthavn også ut i streik og holder de på i to dager til så kan vi ikke reise ut fra denne flyplassen. Min far har nå dobbeltbooket oss inn på Haugesund lufthavn. Så visst streiken vedvarer til torsdag morgen så må vi ta båten til Haugesund og reise derifra. Vi vil da komme en time senere frem på ettermiddagen, men vi vil jo få noen timer lengre reis til flyplassen.
Men ned skal vi koste hva det vil, får nå kan vi rett og slett ikke utsette giftemålet. Kjenner det godt i magen nå....nå er det bare 2 hele dager igjen og så er dagen der vi reiser avgårde. Vi gleder oss masse alle sammen og kofferten er nå funnet frem.

Kjenner jo på kroppen at det blir litt organisering når alle 3 ungene skal på forskjellige plasser. Oda gleder seg stort til å være hos tante Karen for de skal samme helgen reise på hyttetur til Fogn. Frøya skal være hos min mor og Oscar skal være hos farmor. Så da er det bare å pakke i 3 bagger til de også.

3 kommentarer:

Annette sa...

Så mange flotte 17.mai bilder!
Jeg kikka fælt etter deg i toget, men ingen Anne å se.
Høres ut som dere hadde en super dag :-)

Nå kan du nesten begynne å ha nedtelling i timer :-)
Håper dere får en uforglemmelig tur! Og at streiken snart blir avblåst (noe den sikkert blir)
Også håper jeg dere knipser mange bilder på turen, for jeg har VELDIG lyst til å se ;-)

Maya sa...

Kjempefine 17 mai bilder.....godt vi på vestlandet kunne kose oss i finværet!!! Lykke til i København...håper streiken er over til dere drar. Jeg får besøk av min bestevenninne på torsdag så jeg håper virkelig flyene er på vingene igjen!

Ingveig sa...

Du tar så flotte bilder og lager nydeligste Lo'er, så jeg har vært en fast gjest i bloggen din i lang tid. Jeg har en "fersk" blogg så håper det er greit at jeg legger deg til.
Ønsker deg lykke til med bryllupet, håper flysteiken ikke lager alt for mye trøbbel for dere.
Klem fra Ingveig (flaking)