torsdag 1. mai 2008

En virkelig effektiv dag :-)


Dagen idag har vi virkelig fått unna hagearbeid :-)
Pleier alltid å plante blomster i krukker til Oda sin burdag, og på lørdag er hun 6 år. Så nå Frøya hadde sin hvil idag så dro meg og Oscar ut på blomsterhandel. Vi kom hjem med masse fine blomster og blomsterjord og satte igang. Idet vi plantet så ringer min venninde Hilde for å høre om vi hadde lyst på besøk. Hun elsker jo å luke så hun ville gladelig være med og hjelpe oss. Makan til grønne fingre altså, men du er jo en reser Hilde til å ordne og få det fint. Vi jobbet 3 voksne i 3 timer mens Frøya hadde sin hvil og Casper og Oscar lekte masse i hagen og koste seg der.

Etter all jobbingen ble det varme boller og brus for strevet. Min bror og Karina kom også på besøk så det var riktig så koselig.

Så nå er alle bed og krukker pyntet til bursdag og 17 mai. Åhhh herlig når slike ting er gjort. Nå står jeg jo bare på trappa og nyter synet av en "nytt" gårdsrom :-) Så tusen takk Hilde for god innsats idag. Synes det var utrolig kjekt og ha deg med på et ellers kjedelig arbeid :-)

Nå skal jeg rett og slett sette meg ned her og gjøre ferdig ligabidraget denne runden. Det blir full kjør fra imorgen og hele helgen med burdagsfeiring så det er det greit at denne oppgaven blir levert idag. Så nå er det scrapping for alle penga :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det er sannelig gøy med team work Annie!Alt går så mye lettere når man er flere om arbeidet!!
Bare kjekt å hjelpe til!!

Klem fra GARTNEREN!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

lin sa...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室