måndag 30. juni 2008

Besøk fra BergenNå har vi denne uken besøk fra Bergen. Maya er her på ferie sammen med ungene. Da "booker" vi jo oss inn på dagene de er her og finner på ting sammen.

Igår var vi på soma gård og det var en kald fornøyelse med regn og grilling :-) Men ungene koste seg og klaget ikke en gang på været. Det var vel heller oss voksne som gjorde det. Vi var en hel gjeng med damer og unger, og koste oss en dag på bondegård og drittlukt i fjøset :-)))

Oda vil omtrent ikke gå i barnehagen nå når Sarah er her på besøk.....hun så jo helst at Sarah bare bodde her i ferien :-) Men siden Oda bare går 3 dager i uke og det snart er lang sommerferie så lurer vi henne avgårde og henter henne heller tidligere.
Idag dro vi ut sammen med Maya og ungene etter middag. Vi tok turen til en av de mange flotte strendene vi har her i området. Men gradestokken viste ikke mer enn 16 grader og vind, men ungene koste seg og fanget masse skrimmel og skrammel.

Først var det om de kunne ta av seg skoene.......så var det om de kunne brette opp buksene.....så var det om de kunne ta av buksene og springe i trusa......så var det om de kunne bade. TIL SLUTT BADA de alle sammen og var som noen isklumper når vi skulle hjem..... ikke hadde vi håndkle med oss heller. Det var jammen meg litt av et syn, for gradestokken i vannet var jammen meg ikke høy idag...ISKALDT vann rett og slett. Ungene koste seg, og meg og Maya satt på land fullt påkledd med ytterjakker :-)

Her kommer det litt bilder fra ettermiddagen idag.

Imorgen skal jeg ha barseltreff her hjemme. Alltid kjekt med barseltreff, og denne gangen sniker til og med Maya seg med på treff og tar med Sophie. Koselig! Håper at været er så bra som de melder for da kan vi være ute i hagen hele dagen. De melder jo skikkelig sommervær nå i dagene som kommer så da blir det strandturer på oss.
Ønsker dere alle en riktig god uke med masse sol og god temperatur :-)