søndag 8. juni 2008

Vi nyter late dager...

Ja nå nyter vi virkelig late dager her hjemme i finværet.

På onsdag var Oda sammen med mamma og pappa på sin første skoledag. De skulle være på skolen i 3 timer og få hilse på læreren og så fikk de treffe fadderen sin. Dette var jammen meg stor stas og Oda var superstolt over at hun nå snart er skolejente. Litt merkelig og tenke på at til høsten skal Oda begynne på skolen. Men det var en sikkelig koselig dag der vi fikk hilst på alle de andre foreldrene som Oda skal gå i klassen med. Man kunne jo sette opp 3 ønsker med hvem hun kunne tenke seg å ha i klassen, og Oda fikk alle sine 3 ønsker så det var jo stas :-) Her er litt bilder fra dagen.


Oda hilsen på en hjelpelærer. Hennes lærer kom senere på dagen.

Her sitter Odaog tegner en sommerfugl

Det var jammen meg godt med mat denne dagen.

Etter at vi hadde vært på skolen så trodde vi at vi skulle renne vekk av varme. Så da var det bare å pakke strandsekken og dra til stranden. Vi ble jammen meg til leggetid. :-)

Så fikk vi virkelig sans for strandlivet, så nå har vi vært 4 hele dager på stranden fra morgen til kveld. Jeg er jo hjelt skutt om kveldene etter at soling og bading. Vi drar ned til Ormen lange for det er det så greit med masse plen, slik at vi slipper alt den sanden hele tiden. Så på barseltreffet på torsdag så møttes vi på stranden og hadde med oss feltkjøkken og mat så det ble jo et heidundrandes måltid. Nå er det jammen meg herlig å være hjemmeværende når man har slike dager som dette. Igår var vi en hel vennegjeng som også møtes for bading og kos hele dagen.
Her er litt bilder fra barsel-gjengen :-)

Frøya storkoser seg på stranden.....smiler og ler hele dagen

Her har Hanna laget pasta carmonara og Solveig hadde laget en knallgod salat....vi har det jammen meg godt vi barseldamer :-)

Ungene fikk vanlig pasta med små pølser til......det var visst godt :-)

Her har vi barsel-gjengen :-)
Nei nå får jeg vekke Frøya og begynne på noe middag. Idag blir det indrefile av svin på grillen. Ikveld skal jeg på filmkveld hos Elisabeth. Vi er 3 venninder som treffes hver 4. søndag og ser film sammen. Veldig koselig disse treffene vi har så det gleder jeg med til.
Eller så vil jeg ønske alle en videre fin uke.

1 kommentar:

Maya sa...

Flotte bilder....ser ut til at dere koser dere like mye som oss i finværet. Bare å nyte det for til uka er det visst over sies det.....

Stas med snart førsteklassing...vi har snart en andreklassing og det er helt utrolig. Men først er det jo 2 måneder sommerferie :-)

Ha en fortsatt fin søndag.