tysdag 10. juni 2008

Mitt siste ligabidrag


Her er mitt siste ligabidrag på scrapping.no. Dette var en skisseoppgave vi skulle følge.

Nå har vi gjennomgått 10 oppgaver og jeg vant jammen meg min gruppe totalt. Egentlig ganske så stolt, for det har vært utrolig mange flotte bidrag uke etter uke. Jeg gikk videre til finalen, men valgte og trekke meg fra den pga at det et så mye jeg har å gjøre nå i forbindelse med bryllupsfesten vi skal ha neste fredag. Det blir rett og slett ikke tid til scrapping akkurat nå.

Så da er det Maya som går videre til finalen fra våres gruppe. Gleder meg Maya til og se hva du kommer til å trylle frem i finalen. :-)

Ellers så går dagene og kveldene til forberedelser til den store festen vi skal ha neste fredag. Kjenner at jeg begynner å stresse litt selv om jeg allerede har mye i boks. Men det er mye som skal handles inn av både det ene og det andre, så her gjeder det å ha tunga beint i munnen. Gleder meg utrolig til festen, men gruer meg også. Er liksom ikke min greie å arrangere noen stor fest :-))) Men nå er bordkortene snart i boks, så nå er det iallefall en mindre ting å tenke på.

Ikveld kommer min forlover og skal hjelpe meg med en del av maten til festen, så ikveld er det matlaging hele kvelden. Jammen meg godt at det regner idag slik at jeg kan få litt bedre samvittighet til å holde på med ting inne. Man trengte virkelig noe regn nå i disse dager. Nå har vi jo hatt over en mnd uten regn så det gjorde faktisk godt med noen dråper nå. Men selve temperaturen kunne jo godt ha væt litt mer, for idag er det jo direkte kaldt ute.....sur vind og regn.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Nydelig LO! Likte måten du satte teksten på, mellom bildene. Og stilig med stjerner. Du lager mye flott!

Beate sa...

ÅÅå, for en nydelig layout. De søte bildene da! :)

Maya sa...

Så flott siden ble....nydelig kjole gitt ;-))

HegeAL sa...

Tusen takk for besøk i bloggen min. Alltid kos det! Nydelig LO som alltid fra deg!