tysdag 3. juni 2008

For en varme....Ja da var det vel kanskje på tide å skrive noen ord i bloggen igjen. Dagene fyker avsted og det jeg gjør absolutt minst for tiden er å sitte foran dataen. Det er jo et fantastisk vær for tiden og det nytes i fulle drag. Nå er det rett og slett sommer for fullt, og idag hadde ungene problemer med å sove pga varmen.

Idag kom gradestokken opp i 30 grader i skyggen, så etter middag med grilling i hagen så var det bading igjen. Hele dagen har Oscar plasket i vann. Klarte søren meg ikke å sitte i sola idag...den brant rett og slett. Så den digre parasollen som vi invisterte i ifjor er jammen meg et must. Den dekker jo halve terrassen våres og det passet meg utmerket idag.

I helgen som var dro jeg og 3 unger til Forsand på hyttetur til en venninde. Jan har fått bronkitt og er temmelig redusert, så da var ikke valget så vanskelig når Anette spurte om jeg ville komme til hytten med ungene. Vi hadde en topp helg men det var utrolig varmt. På lørdagen dro vi til en nydelig strand med lysefjorden som utsikt, og søndagen dro vi til et ferskvann og badet. Til og med jeg svømte i vannet så nå har jeg hatt årets bad :-) Kveldene var jo nydelige når ungene var i seng. Da satt meg og Anette oppe til sene nattetimer og drakk rødvin og koste oss. Rett og slett herlig å kunne sitte ute og nyte kveldene helt til man legger seg for natten. Så takk Anette for at du orket å ha oss på besøk :-) Det var utrolig kjekt og jeg kommer gjerne igjen.....men kanskje bare med en unge neste gang :-)))

Dagene fyker avsted og idag var det foreldremøte på skolen. Tenkt at Oda skal begynne på skolen til høsten. Nesten litt sånn uvirkelig på en måte. Nå er hun plutselig en stor jente. Imorgen skal vi på skolen hennes fra ni til tolv. Hun storgleder seg og fikk nesten ikke sove for hun gledet seg sånn. Da får hun "fadder" og det er visst stas. Etter skolen drar vi på stranden med venner. Det er jo meldt en stor sol og 24 grader imorgen også. Helt utrolig dette været...og at det liksom bare varer og varer. Håper ikke vi bruker det opp til ferien begynner.

Torsdag er det barseltreff på Ormen lange. Da pakker vi med oss primuser og lager mat i sjøkanten. Pasta med pesto står visst på menyen :-) Jammen meg godt vi har en meget god kokk i barselgruppa :-) Gleder meg til det. Oscar dingler jo også med på disse treffene, og han gleder seg til å fange krabber. Til høsten begynner han i barnehagen som Oda slutter i.....ser frem til at han skal begynne der. Merker godt at han trenger en barnehageplass nå. Lurer nemmlig på hvor mange tusen ord han sier i løpet av en dag.....det er jammen meg ikke få.

Ellers så nyter vi dagene i hagen og på stranden. Utrolig deilig vær som visst bare ser ut som fortsetter og fortsetter. Vi kan jo ikke klage selv om jeg idag syns det var en smule varmt. Jeg syns det er utrolig herlig å sitte ute på terassen og brenne lys i lykter. Det er dette som er sommer :-) Som en vinelsker som jeg er, så er det jo nydelig å sitte ute på kvelden og ta seg ett glass rødvin eller to. Men jeg bør jo holde det til helger så det ikke sklir ut :-))))

Her er litt bilder fra badestunden idag. Fant jo ut i ettertid etter at bassenget var fullt opp at jeg satt det foran en stygg mur vi har her i hagen som absolutt skal males...og når solen var andre veien så hadde jeg ikke så mye valg med bildene. Hmmm man lærer så lenge man lever :-)

Ønsker dere en fin og varm uke!

Frøya og Oda i badebassenget

Nydelig med et bad


Sommerjenta :-)

1 kommentar:

Åse A. sa...

Å, så misunnelig jeg ble på det barseltreffet på Ormen Lange... Eia var jeg der :-)

Åse