måndag 27. august 2007

En nydelig helg er forbi.....

Ja så var denne helgen også over, og jeg undrer mer enn en gang på hvor dagene blir av? Denne helgen har vi tilbrakt inne på Nedstrand :-) En nydelig plass og være både for små og store. Vi var sammen med ett vennepar på en Satoil hytte. Kanonplass for ungene med masse skog og store arealer og boltre seg på. Vi har jo vært to store familer med 3 unger hver, så vi har jo tilsammen vært 10 stykker i en hytte. :-) Men det var 9 sengeplasser så det gikk utmerket og ungene har storkost seg og vi har nesten ikke merket at vi har hatt med oss unger en gang. De lekte så godt sammen og fant tonene både små og store. Har vært mye ute og når regnbøyene frøst kom på søndag morgen så var vi inne og koste oss.

Det ble masse plukking av ville bjørnebær. Det ble laget masse syltetøy, og så måtte vi jo lage vaffler og kose oss med hjemmelaget bjørnebærsyltetøy. Det kjekkeste av alt var vel båt-turene på sjøen. Vi hadde nemmlig fiskekonkurranse med jenter mot gutter.........og jeg må jo si at vi vant med STOR margin. Mennene sammen med ungene fikk 18 makrell, mens jeg og resten av jentene fikk 57 makreller......tilsammen ble det hele 75 makreller "dåne" Det var helt vanvittg så makrellene beit på snørene, og vi dro opp 4 og 5 makreller om gangen.... og vi lo og lo og koste oss en haug. Denne fisketuren kommer jeg ikke til og glemme på en stund....har aldri fått så masse fisk jeg noen gang. Vi traff virkelig makrellstimen i år. Skikkelig moro!
Så imorgen blir det makrell til middag. Ungene var helt ville og synes det var stor stas at det var så mye fisk i sjøen. Vi delte ut makrell til hyttefolk rundt i området og de takket og bukket :-)

Føler virkelig at vi har ha en flott og kjekk helg der man virkelig har fått slappet av og kost oss med ting man ikke gjør i det daglige. Vi har jo ikke båt så det er jo en glede når vi får mulighet til og være ute på sjøen og fiske litt. Herlig med frisk luft mellom vingene *ler*

Alt i alt må jeg bare sende en hilsen til Elisabeth m familie for en trivelig helg sammen....vi reiser gjerne igjen i en annen anledning. Bare så synd at helgen gikk så altfor fort.....skulle gjerne ha vært der i en uke :-)

Legger ved litt bilder fra helgen......merker at jeg har tatt veldig lite bilder på denne turen. Har visst blitt litt lei hele fotograferingen....godt men en pause innimellom. Men litt bilder blir det jo alltid :-)

Oda sitter i båten og har store planer om og få masse fisk på kroken:-)

Her ser dere litt av dagens fangst....hun var kjempestolt og var med faren og sløyet all fisken etterpå.


En overrasket lillebror som synes de hadde fått masse fisk.


Litt innelek var det også tid til.....Oscar frydet seg med masse bilder som han ikke hadde sett før.


En glad gutt på vei til og plukke bjørnebær :-)


Er du her Oscar???

Nå begynner det og bli fullt i isboksen....

Det er vel lov til å smake på sukkeret når man lager syltetøy???


Her lages det syltetøy som vi hadde på nystekte vaffler etterpå.....nam nam2 kommentarer:

Annette sa...

Det var ikke på måte på makrell dere hadde dratt opp!
Kan glatt forestille meg at det var stas for både store og små :-)

Lekre bilder du har tatt!
Likte godt jakken til Oscar - hvor har du fått tak i den ;-)

Anne sa...

Heisann Annette...så kjekt at du stikker innom og hilser på meg her innimellom. Alltid koselig når folk legger igjen en liten hilsen.

Ja det var helt sykt hvor mye vi dro opp vi jentene ombord....jeg lo og lo så jeg holdt på å pissa i bukså. *ler*

Jakken til Oscar er kjøpt på jærsenteret? er det det det heter det senteret som ligger rett over handelsslaget på klepp? Kjøpte de ifjor like til både Oda og Oscar....synes ikke det verken er typisk guttejakke eller typisk jentejakke. Er iallefall veldig fornøyd med dem.