fredag 10. august 2007

Scrapper videre med Basic Grey....


Her er en ny lo fra meg.......enda en med Basic Grey ark....når jeg først begynte å bruke disse arkene så ble det visst bare mer og mer lo'er. Har slitt skikkelig tidligere med og bruke disse arkene men synes de har mange fine til babysider. Så da passet de inn her :-)
Har også meldt meg på i den store scrappekrigen på scrapping.no.....så det skal bli spennede og se hvor lenge jeg får bli med der. Det er jo såååå mange dyktige scrappere der ute, så det skal bli spennede og se hvor langt jeg kommer. Fristen for første oppgave går ut idag klokken tolv så jeg håper jo inderlig at jeg blir med videre. Kjekk måte og komme igang med scrappingen igjen etter ferien. Gleder meg til og se alle bidragene.
Ikveld driver jeg og ommublerer på scrappe/datarommet. Har fått en ny pc pult av far så nå ble det myyyye bedre plass her. Så har jeg jo ryddet opp og sortert alle scrappetingene mine så nå er det jammen meg orden i sakene. Herlig og få tatt en skikkelig opprydding i ny og ne og hevet det man ikke har bruk for lenger både av det ene og det andre. Så nå ble det jo nesten litt FOR rydding her :-) Lurer på om jeg rett og slett skal scrappe litt ikveld........har liksom sett meg ut en scraplift som gnager litt :-)

1 kommentar:

Mari sa...

Denne LO'en var jo helt nyyydelig da, og jenta enda nydeligere... :)
Gleder meg til å ta en skikkelig rundtur i din lille/store verden Anne.