onsdag 22. august 2007

...for en herlig dag.....

Først må jeg jo legge inn mitt bidrag til skissomania 2007 denne uken. Jeg ble voldsom revet med i starten på denne konkurransen på scrapping.no, men så dabbet det av etter som jeg synes det ble verre og verre skisser....absolutt ikke min stil i det hele tatt. Men denne uken synes jeg at skissen så kjekk ut og jobbe med så da heiv jeg meg på. Må bare takke alle for stemmene jeg fikk denne gangen...tror jammen meg aldri at jeg har fått så mange stemmer før.

Så litt hverdagsting........det har vært en aldeles nydelig dag idag med sol og godt over 20 grader. Vi har storkost oss i hagen med besøk av en venninde av meg og sønnen fra morgen til kveld. Vi har grilla og kost oss ute hele dagen og ungene har lekt masse sammen og badet og badet og badet. Tror ikke Oda har badet så mye på en dag noen gang før. De ble liksom aldri lei av badingen idag. De hadde til og med bord og stoler i badebassenget og lekte at de var på picknik :-) Når ungene koser seg, så koser de voksne seg også. Frøya nyter varme dager hun også, og ligger for det meste på terrassen og spreller med bare føtter. Ble glad når jeg så værmeldingen idag, for det er meldt like bra vær til imorgen.....kjenner jeg suger til meg all sol jeg kan få nå før kalde høstdager setter inn over vestlandet....brrrr. Man får liksom litt ekstra vitaminer når man får litt sol på kroppen. Legger ved litt bilder fra dagen idag :-)


Oscar har storkost seg i sirkusteltet idag og har omtrent hatt alle sine måltider i teltet.

Frøya koser seg under parasollen på terrassen :-)


Skjønne baby-føtter


Vår lille "trulte" Frøya


Alt skal utforskes :-)


4 kommentarer:

Monica sa...

Høres ut som en perfekt dag! :) Nydelige bilder av barna og flotte LOer (både i dette innlegget og lenger ned).
Håper dagen i dag blir like fin som gårsdagen :)

Heidi sa...

Den layouten er jo bare NYDELIG Anne!!!! Blirså glad av fargene dine!!
Nydelige bilder du har tatt også!!

Annette sa...

Hellu Anne!

Takk for kjempekoselige hilsener i bloggen min :-)

Det er noen nyyyydelige LOer du har lagd den siste tiden! Nydelige bilder, flott oppsett og lekre farger! Mi laik! :-)

Frøya ser jo bare så søt ut. Virkelig ei lita prinsesse.

Jeg er klar for et lite minitreff jeg! Har ikke fått pakket ut scrappesakene mine enda. Men det betyr i grunnen bare at scrappekofferten allerede står ferdig pakket til treff i nær fremtid *knis*
Ta det på MSN en dag alle er pålogga?!

Kristin sa...

Denne LO'en var bare nydelig. LIker kjempegodt fargene du har brukt!