måndag 27. august 2007

Scrappekrigens oppgave 3.....

Da var scrappegrigens oppgave 3 også over, og jeg er jammen meg med videre i scrappekrigen. Dette begynner virkelig og bli spennende fremover nå.......det var jo en som trakk seg denne gangen, så dermed så kan jo alle puste lettet ut og få ære med en runde til. Nå er det 3 stykker som er ute i min gruppe så det minker jo med folk. Denne gangen var oppgaven og bli inspirert av ett mønsterark som var rosa med masse blomster på......så her viser jeg mitt resultat. Denne lo'en koste jeg meg med når jeg laget....valgte en skisse og vips så var siden ferdig. det passer jo godt med rosa i Frøya sitt babyalbum.

Oppgave 4 var litt verre så jeg er bare så vidt kommet igang med den. På torsdag reiser jo meg, Frøya og Oda til Bergen og besøker Maya m famile. (høvdingen sjøl på scrapping.no) Gleder meg til å komme til Bergen igjen og også se rakkerungene til Maya. Da blir det en langhelg fra torsdag til søndag vi er borte. regner med at Maya setter opp ett fullpakket program for helgen så da skal vi bare kose oss og nyte fridager.Oda bare teller dager nå til vi skal reise med fly.....hun supergleder seg.

Dermed så må jeg jo få scrappet denne oppgave 4 i scrappekrigen før jeg reiser for ellers er jeg ute av konkuransen. Håper bare at jeg blir ferdig til det....får sette meg ned litt nå når Frøya skal sove så kanskje jeg kommer litt videre.

2 kommentarer:

Catrine sa...

Så herlig LO du har laget! Så flott med blomstene og den lille rub-ons fuglen!
Lykke til videre i scrappkrigen og god tur til Bergen! :o)

Mari sa...

Næmmen hælle dussen da... for en nydelig LO med knallfine bilder!!