søndag 5. august 2007

Tilbake fra ferie....

Ja så var ferien over for denne gangen......alltid litt vedmodig når arbeidsdagen står for dør etter en ferie. Men jeg som er hjemmeværende sliter jo ikke med det da men jeg tror ikke gubben akkurat gleder seg til imorgen der den harde værdagen kommer tilbake.

Vi har hatt en rolig og igrunnen behagelig ferie iår. I og med at lille Frøya kom til verden i februar, hadde vi ikke lagt opp noen ferie iår. Vi skulle bare ta det som det kom og gjøre det vi hadde lyst til. Vi har først vært en god uke her hjemme.....fått rydda litt og gjort litt innendørsprosjekter som vi skulle ha gjort for lengst. Været har jo vært ELENDIG her i disse 4 ukene gubben har hatt ferie. Jeg kan ikke huske en så dårlig sommer på lenge. Så vi pakket klær og dro til Tromøy rett utenfor Arendal og ble der i 2 1/2 uke. Været har vært dårlig på sørlandet også iår men alt er bedre enn været her med 14 grader og nordavind. Det har vært gode badedager innimellom og så har det også regnet innimellom. Men ungene har storkost seg med bading,båturer,krabbefiske,byturer og grilling. Så lenge ungene koser seg så koser vi voksne oss også.

Nå er det uker siden jeg sist scrappet,så nå er det snart på tide og komme igang med scrappingen igjen. Har iallefall nok feriebilder og scrappe men kanskje jeg skulle ta fjorårets bilder først? hehe

Her er ett stort bildedryss fra ferien vår på Tromøy.

Oda er i skogen rett bak sommerhuset og plukker blåbær......hadde bare mamma vært like interessert i blåbær som datteren så hadde det blitt mange spann med blåbær men jeg hater og plukke bær så det ble småturer heller :-) Oda laget masse syltetøy som vi hadde på pannekaker etterpå. Det smakte jammen meg godt.

Oscar hadde det veldig travelt med og leke med denne bøtta i sjøkanten....


Grave i sanden er GØY!


Her er vi på en båtur og har gått i land på en øy for å grille litt pølser......det er slike dager som dette man husker når det høljer ned og blåser her hjemme.


Å kjøre båt er stas synes Oda...her sammen med valpen Franko.


Sommerfjes :-)))


Mmmm roser lukter godt mamma.....Oda så jo helt at man bare kunne plukke med oss disse rosene hjem.


Her står Oscar og ser på VM i båtrace i arendal....når båtene suste forbi oss i 200 km i timen så ble Oscar skikkelig redd og bare holdt seg for ørene stakkars.Her ser dere vinnerbåten av racet....ingen norsk seier dette året.Frøya NYTER varmen ute på teppet.....hun koste seg masse ute denne sommeren...enten på teppet eller i vogna. Hun er jo bare så snill og god.


Vår lille hjerteknuser :-)

Når Frøya smiler og ler så klarer man liksom ikke og være sur :-)


Oscar koser seg ute i solsengen og leker med alle de nye plastikkdyra.....


Her er vi på Spornes på Hove....stein stein og atter stein....Oscar likte seg ikke her for han klarte ikke og fote seg fremover.


Kaste stein blir Oscar aldri lei av.....


Oda likte godt de store steinene.....men var litt redd for de store bølgene...
Tror det holder med bilder for denne gangen... :-) Nå får jeg legge inn resten av bildene på dataen og så tror jeg rett og slett at jeg skal skrive ut litt bilder slik at jeg snart kan sette meg ned og scrappe litt.

1 kommentar:

Catrine sa...

Ser ut som dere har hatt en fin ferie!
Så mange flotte bilder! :)